Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Screen-Shot-2020-11-13-at-10.22.50 © Jeanette Madsen

Lad dig inspirere af din fars garderobe til dit næste frakke-køb

Sæsonens overtøj må gerne være kraftigt, oversized og med brede skuldre.

Efteråret og vinteren kalder på varme frakker, og en trend, der går igen, er de let oversized af slagsen. Hent inspiration i din fars, brors eller kærestes garderobe, og gå efter overtøjet med et maskulint udtryk. Frakkerne må gerne være lange, tykke og med knapper, og er du til et feminint touch, så vælg en med bindebånd i taljen, der fremhæver formerne. Smid en skjorte og et par jeans indenunder for et simpelt udtryk, eller hop i en kjole og et par høje støvler, der fungerer som en fin kontrast til de grove frakker.

AW20C-Coach-005 © Anna Stokland
1 / 3

Coach leger med lag-på-lag effekten og slutter af med en oversized jakke, der med garanti vil holde dig varm. Gå gerne efter 2020’s andre store trends såsom læder, der giver outfittet et cool udtryk.

AW20C-Prada-039 © Anna Stokland
2 / 3

Du kan sagtens style et feminint outfit sammen med en herre-inspireret frakke. Hold dig til de klassiske efterårsfarver, der virker sæson efter sæson, og pift outfittet op med farverige accessories som hos Prada.

AW20C-Burberry-017 © Anna Stokland
3 / 3

Burberry tager den lange frakke til ekstremerne og lader den gå helt ned til gulvet. Løft det tunge look ved at vælge en frakke i en lys tone som beige, grå eller hvid.

Brun herrefrakke

H&M
Frakke med bindebånd
399 kr.

Frakke
Lys frakke
Lys frakke
Frakke
Frakke
Frakke
Brun frakke
Mørk frakke
Frakke
Lys frakke
Frakke med bindebånd
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev