Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Emili Sindlev i farverige leggings til fashion week © Anna Stokland

Dette komfortable item forbliver et hit i efterårs- og vintergarderoben

Er du heller ikke færdig med tendensen?

De komfortable leggings prægede allerede moden sidste vinter, og det ser ud til, at vi igen denne sæson sagtens kan finde de behagelige benklæder frem igen. Mens sommerens udgave af de populære leggings fik et kortere og mere luftigt udtryk i form af cykelshortsene, har efterårets og vinterens modeller fået de lange ben igen – og så kan de med fordel anskaffes i uld eller cashmere.

Mens leggings er noget af det rareste, du kan iføre dig derhjemme, kan de komfortable underdele også sagtens dresses op til hverdag.

Lilla leggings og sjove farvekombinationer på Emili Sindlev © Anna Stokland

Gør som influencer og stylist Emili Sindlev, der skruer op for farverne i hendes outfit, og leger med sammensætningen af forskellige materialer.

Sådan styler du leggings

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled mener, at de stramme leggings stadig er en af tidens største tendenser:

“Leggings er rykket fra fitnesscentret ud i gadebilledet, og de tætsiddende bukser er lige så bekvemme, som de er afslappet og cool. Det er dog langtfra første gang, de stramme leggings eller shorts er en del af modebilledet. I 90’erne blev Prinsesse Diana ofte set i et sporty look bestående af en hættetrøje og et par leggings eller cykelshorts.”

Annika anbefaler, at du sammensætter dine leggings med en dunjakke eller strik for et afslappet hverdagslook, eller bruger dem med en oversized blazer for et mere sofistikeret udtryk, der også kan bruges, når du skal på arbejde.

Find dine favoritversioner af tendensen herunder.

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled styler leggings til hverdagsbrug © Costume

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled har sammensat de behagelige leggings med brune nuancer for at skabe et roligt hverdagslook.

Smarte leggings med monogram print fra toteme
77085924_96_B
1363901_1_zoom
hmgoepprod-14
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev