Emili Sindlev i farverige leggings til fashion week
© Anna Stokland

Sådan forlænger du 2020's største trend

Det komfortable item har hittet hele året – bliver du nogensinde træt af dem?

De komfortable leggings prægede allerede moden sidste vinter, og det ser ud til, at vi denne sæson endnu engang sagtens kan finde de behagelige benklæder frem. Mens sommerens udgave af de populære leggings fik et kortere og mere luftigt udtryk i form af cykelshortsene, har vinterens modeller fået de lange ben igen. Det tynde materiale kan dog hurtigt blive koldt i vinterkulden, hvorfor de med fordel kan anskaffes i uld eller cashmere.

Mens leggings er noget af det rareste, du kan iføre dig derhjemme, kan de komfortable underdele også sagtens dresses op til hverdag.

Lilla leggings og sjove farvekombinationer på Emili Sindlev

Gør som influencer og stylist Emili Sindlev, der skruer op for farverne i hendes outfit, og leger med sammensætningen af forskellige materialer. Optimer looket til vinter og udskift de kolde stiletter med et par chunky lange støvler.

© Anna Stokland

Sådan styler du leggings

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled mener, at de stramme leggings stadig er en af tidens største tendenser:

“Leggings er rykket fra fitnesscentret ud i gadebilledet, og de tætsiddende bukser er lige så bekvemme, som de er afslappede og cool. Det er dog langt fra første gang, at de stramme leggings eller shorts er en del af modebilledet. I 90’erne blev Prinsesse Diana ofte set i et sporty look bestående af en hættetrøje og et par leggings eller cykelshorts.”

Annika anbefaler, at du sammensætter dine leggings med en dunjakke eller strik for et afslappet hverdagslook, eller bruger dem med en oversized blazer for et mere sofistikeret udtryk, der også kan bruges, når du skal på arbejde.

Find dine favoritversioner af tendensen herunder.

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled styler leggings til hverdagsbrug

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled har sammensat de behagelige leggings med brune nuancer for at skabe et roligt hverdagslook.

© Costume

Håndplukket til dig