© Katarina Krebs

Nu er denne kombination fra 90'erne tilbage

Endnu en trend fra back in the days er tilbage, og du behøver ikke nødvendigvis at investere i nye items, for at implementere den i din stil. Vi har samlet en masse inspiration til dig herunder, så du kan blive klogere på, hvordan du kan kombinere dit næste look.

Det er efterhånden mere blevet reglen fremfor undtagelsen, at vi stifter bekendskab med tendenser fra tidligere – især 90'erne og 00'erne har været et stort hit de seneste mange sæsoner. Og nu er der endnu en tendens fra 90'erne, som er tilbage i modebilledet.

Nederdele eller kjoler over bukser? Ja, du læste rigtigt – denne 90'er-kombination er tilbage i modebilledet. Nu er kombinationen mere poleret og moden. Mulighederne for denne kombination er mange, men vi vil råde dig til at vælge et par boot-cut-lignende bukser, som du kan style med din favoritnederdel eller favoritkjole – det kan være alt fra maxi-kjole til miniskirt.

Vi har samlet inspiration til dig herunder, og nederst i artiklen finder du et shoppinggalleri med bukser, kjoler og nederdele, som kan mixes på kryds og tværs. Vi vil dog anbefale dig, at du kigger en ekstra gang i din egen garderobe eller måske tager et kig i din mors garderobe, før du investerer i nye items til denne trend – det kunne meget vel være, at du allerede havde et par items, som kan kombineres. Kig med nedenfor og find din favoritkombination.