Regnjakken er blevet en trend – og den skal se sådan her ud

Nu behøver du ikke længere gå på kompromis med dit outfit, når regnen siler ned. Den nye regnjakke er nemlig lige til at se – men ikke skyde – igennem. Kig med, og se nærmere på den praktiske trend

Chanel SS18 © Anna Stokland
1 / 3

Chanel SS18

I Danmark har vi i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året, hvilket gør regnjakken til en fast del af vores garderobe. Men selvom vejret er kedeligt, behøver jakken jo ikke at være det.

Og regnvejret har aldrig været mere velkommen end nu, da de nyeste fortolkninger af regnjakken gør det muligt at være praktisk og velklædt på samme tid. Dette var Chanels SS18-kollektion et godt eksempel på, hvor alle modellerne var iført gennemsigtige hatte, regnslag eller jakker, som på grund af deres gennemsigtighed ikke overskyggede resten af beklædningen.

Selvom regnjakken skal være gennemsigtig, er det dog ikke ensbetydende med, at den ikke må drage opmærksomhed til sig. Jakkerne ses nemlig typisk med kontrastfulde syninger og finurlige detaljer, som er med til at give det praktiske materiale et feminint modspil.

Her får du to bud på den fine tendens, som vil få dig til at elske regnvejr.

REDValentino regnjakke
2 / 3

REDValentino ca. 4.415 kr. (før: 5.135 kr.)

Zara regnjakke
3 / 3
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev