© Josephine Bredsted

Så let kan du selv hoppe med på Instagrams største bikinitrend

Du skal ikke engang investere i en ny bikini for at kunne hoppe med på tendensen, som kan ses overalt på Instagram.

Har du bemærket den nye, store bikinitrend, der var overalt på Instagram forrige sommer, og som også overtager vores feed lige nu?

Det er selvfølgelig den omvendt bundne bikini, som ikke er til at komme udenom på det sociale medie denne sommer. Trenden, der over sommeren har spredt sig som ringe i vandet, opstod allerede i 2020, hvor blandt andre The Kardashians førte an. Og de seneste par år har der ikke været nogen vej udenom: Den omvendte bikini har for alvor slået igennem som en af de helt store badetøjstendenser på linje med den hæklede bikini.

Egentlig er trenden meget simpel: Alt, den kræver, er nemlig blot en trekantsbikini, som skal bindes omvendt, så den vender på hovedet. Helt konkret skal snoren, der normalt bindes på ryggen, i stedet bindes om nakken, så bikinien vender "nedad". Herefter tager du snorene, der normalt skal bindes om nakken, og binder dem bag på ryggen. Og voila, du har givet din bikini et fint og lidt anderledes udtryk.

Bikinitrenden er altså en af de nemmere at hoppe med på: Har du allerede en trekantet bikini liggende i skabet, kan blot bruge den, da trenden ikke dikterer, hvorvidt din bikini skal have en bestemt farve, være i et specifikt materiale eller have et bestemt mønster.

Nedenfor kan du se, hvordan en række kvinder binder og styler bikinien på chik vis.

Håndplukket til dig