Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skærmbillede-2021-08-04-kl.-13.30.17 © Josephine Bredsted

Så let kan du selv hoppe med på Instagrams største bikinitrend

Du skal ikke engang investere i en ny bikini for at kunne hoppe med på tendensen, som kan ses overalt på Instagram lige nu.

Har du bemærket den nye, store bikinitrend, der er overalt på Instagram lige nu?

Det er selvfølgelig den omvendt bundne bikini, som ikke er til at komme udenom på det sociale medie denne sommer. Trenden, der over sommeren har spredt sig som ringe i vandet, opstod allerede sidste år, hvor blandt andre The Kardashians førte an. Og i år er der ingen vej udenom: Den omvendte bikini har for alvor slået igennem som en af sæsonens helt store trends på linje med den hæklede bikini.

Egentlig er trenden meget simpel: Alt, den kræver, er nemlig blot en trekantsbikini, som skal bindes omvendt, så den vender på hovedet. Helt konkret skal snoren, der normalt bindes på ryggen, i stedet bindes om nakken, så bikinien vender "nedad". Herefter tager du snorene, der normalt skal bindes om nakken, og binder dem bag på ryggen. Og voilá, du har givet din bikini et fint og lidt anderledes udtryk.

Bikinitrenden er altså en af de nemmere at hoppe med på: Har du allerede en trekantet bikini liggende i skabet, kan blot bruge den, da trenden ikke dikterer, hvorvidt din bikini skal have en bestemt farve, være i et specifikt materiale eller have et bestemt mønster.

Nedenfor kan du se, hvordan en række kvinder binder og styler bikinien på chik vis.