Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

plastic tasker er tasken i 2018 © Anna Stokland / Mary Katranzou SS18

Så skør er sommerens nye taske

Glem alt om sort og klassisk. Sæsonens taskehit kan bruges i poolen såvel som på gaden

På det seneste har vi set et skift i taskemoden, der er gået fra diskrete håndtasker med et sirligt logo til langt mere opfindsomme former, farver og nu også materialevalg.

I 2018 må din håndtaske gerne være sjov og vække opsigt i bybilledet, og seneste skud på stammen er bestemt ikke til at overse – uanset om du bærer den på gaden eller i poolen.

Psst ... Sådan kan du give din taske et nyt look hver eneste dag

Sommerens it-taske er lavet i oppustelig plastik, og ligner til forveksling sødt pool-legetøj. Tasken, der hedder Inflatable shoulder bag, er fra Mary Katrantzou, og den humoristiske accessory kan bruges som en iøjnefaldende detalje, der vil peppe ethvert outfit op.

© Anna Stokland / Mary Katranzou SS18

Den oppustelige taske set backstage til Mary Katrantzou SS18-show i London.

Vil du være med på sommerens plastiktrend, kan du enten investere i Mary Katranzous taske eller vælge et highstreet-alternativ, som også vil give dit outfit et humoristisk twist.

Mary Katrantzou hos Stylebop.com ca. 3.016 kr.

Zara 249 kr.

Monki 70 kr.

Vil du have meget mere mode med alt om sæsonens tendenser og den bedste shopping ind ad brevsprækken? Lige nu kan du få et par smukke øreringe fra Louise Kragh med 5 numre af Costume – se tilbuddet her.