© Babba C Rivera

Sådan giver du dine sportsshorts nyt liv

Det er måske nogle af de hyppigst brugte shorts i dit skab, men har du nogensinde overvejet at bruge dem til hverdag?

Sportstøj har i den grad indtaget vores hverdagsgarderobe, og nu er flere kvinders kærlighed nået til ét specifikt item.

De løse sportsshorts, som du garanteret har et eller flere eksemplarer af i dit skab, er efterhånden ikke bare oplagte i forbindelse med sport, flere inspirerende kvinder klæder sig nu i de behagelige shorts til hverdag.

Og selvom sportsshorts ofte forbindes med løb eller fitness, bør du uden tvivl overveje at style dit komfortable sportswear til hverdag.

For et nemt, afslappet og sommerligt hverdagslook kan du bruge dine shorts sammen med en løs skjorte og et par flade sandaler som hos moderedaktør og stylist Julia Sarr-Jamois og hos iværksætter Babba C Rivera. Alternativt kan du tilføre dit look et finere og mere feminint udtryk ved ligesom Leandra Medine Cohen at tilsætte en boucléjakke eller – for et mere cool udtryk – at style dine shorts med en oversize blazer som Pernille Teisbæk.

Hvis du skal ud og anskaffe dig et nyt par shorts, kan du gå efter et par i nylon eller et tech-materiale for at understrege det sporty udtryk. Er du til de mere spraglede og farverige udgaver, kan du med fordel kigge hos sportsmærker som New Balance eller Newline, mens de mere afdæmpede udgaver kan findes hos mærker som Soulland, Lovechild 1979 og Han Kjøbenhavn.

Vi har udvalgt en række cool udgaver til dig, så du kan skynde dig at prøve trenden af.