Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

DAN0011-scaled © Holzweiler

Sådan mestrer du sæsonens svære tendens uden at se udklædt ud

Modeverdenen er igen inspireret af ridesporten. Vi guider til efterårets såkaldte equestrian-trend.

Du kender sikkert ridstøvlerne fra Hermès og Guccis genkendelige horsebit-spænde, der ofte pryder deres sko, bælter og tasker. Denne sæson har endnu flere modehuse fundet inspiration i ridesportens uniform, og du kan også sagtens hoppe med på trenden uden at ligne en rytter.

AW20C-BMaxwell-032 © Anna Stokland / Brandon Maxwell AW20
1 / 4

Et af de vigtigste og mest brugbare items er de klassiske læderstøvler med højt skaft. De er ideelle er bruge uden på et par kropsnære jeans og med en enkel T-shirt samt en herreinspireret blazer, hvis du vil have et afslappet take på tendensen.

Nederdel i læder © Anna Stokland
2 / 4

Hermès er eminente til at at kreere de smukkeste styles i blødt læder. En knælang nederdel og en blazer med et bælte i taljen gør looket både feminint og elegant.

AW20C-Chanel-119 © Anna Stokland / Chanel AW20
3 / 4

Chanels musthave-støvler denne sæson er som taget ud af De tre musketerer. Brug dem sammen med med en sofistifikeret frakke og eventuelt en af tidens overdimensionerede kraver for et cool look.

Sort blazer © Anna Stokland / Micheal Kors AW20
4 / 4

Ønsker du blot en snert af tendensen i din garderobe, er accessories altid en god – og ofte budgetvenlig – løsning. En sadeltaske i ministørrelse er perfekt som bæltetaske og er oplagt at bruge uden på en blazer eller en af efterårets mange trenchcoats.

Skærmbillede-2020-10-01-kl.-14.21.55
Ridestøvler
Ternede bukser
Nederdel imiteret læder
Skuldertaske
Habitbukser
app006prod
Hvid skjorte
Brune bukser
Horsebit bælte
Ternet blazer
Silketørklæde
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev