© Jacquemus

Sådan skal din hvide skjorte se ud denne sæson

Den hvide skjorte er en klassiker sæson efter sæson, og denne sommer har den fået et nyt tvist.

Nogle stykker tøj har plads i vores garderober gennem hele livet – simpelthen fordi de er nogle sikre vindere, der kan bruges til det meste, og ikke mindst fordi de redder os fra tøjkriser om og om igen. Et af de items er den hvide skjorte, som er en fast bestanddel i manges garderober.

Selvom man aldrig går galt i byen med den helt klassiske udgave, kommer flere designere hver sæson med deres bud på en opdateret version. Under SS21-modeugen var det særligt Jacquemus' hvide skjorte med snører og udskæring lige under brystet, som løb med opmærksomheden.

Jacquemus' bud på sæsonens hvide skjorte har stærke 90'er-referencer og sætter med sine snører, som bindes om livet, fokus på taljen.

Skjorten kan blandt andet styles med et par højtaljede herrebukser eller som hos Jacquemus' med en højtaljet nederdel, som efterlader blot et lille udsnit med kig til maven.

Nedenfor kan du shoppe den fine og sommerlige skjorte fra Jacquemus, som uden tvivl vil blive et forårs- og sommerhit. Som alternativ har vi også fundet en række hvide skjorter fra nogle af highstreetmærkerne, som har et lignende udtryk.

Håndplukket til dig