© ZARA

Sådan skal din nederdel se ud denne sommer

Tendenser kommer og går – men nogle ser vi oftere end andre. Det gør sig gældende for sæsonens populære nederdel, som du måske allerede har hjemme i garderoben?

Denne sommer kan du glemme alt om lange maxi-nederdele, fordi det poplære miniskirt gør sit come back fra dens oprindelse i 1960'erne.

Første gang vi stødte på den ultrakorte nederdel, var på den britiske model og modeikon Twiggy. Med sine lange øjenvipper og korte hår, var hun en af de første modeller til at vise så meget ben ved at bære det miniskirt, som i dag er synonymt med den britiske model og 1960'ernes Swinging London.

I dag har vi som mange andre tendenser gennem tiden taget miniskirts til os igen. Senest har vi set tendenser fra 00'erne komme tilbage i modebilledet. Nu er turen kommet til 60'ernes nederdel-tendens, som denne sæson gerne må være charmerende og farverig.

Vi ser miniskirts hos desginere som Bottega Veneta og The Attico, og nu er flere highstreet-brands som H&M, Mango og Zara også begyndt at lave de fine sommerlige nederdele.

Håndplukket til dig

Hvis du ikke allerede har et miniskirt i garderoben eller bare trænger til en ny nederdel i en skøn farve, har vi samlet nogle bud på tendensen herunder.