© Anna Stokland

Sådan skal dine højhælede sko se ud denne sæson

Forårets og sommerens helt store skotendens er både feminin og elegant – og så er den perfekt til sæsonens festlige begivenheder.

Sæsonens skotendenser tæller en bred vifte af modeller, lige fra ballerinaer til clogs. Når vi retter blikket mod sæsonens højhælede sko, er der særligt en bestemt type, som er fremtrædende lige nu – og det er en model, som er særdeles velegnet til forårets og sommerens festlige lejligheder.

Denne sæson har modehuse som Saint Laurent, Miu Miu og Prada nemlig genindført slingback-skoene, som grundet de spidse snuder har et både elegant og ladylike udtryk, mens de åbne hæle sørger for, at skoene får et lettere udtryk – og ikke mindst at fødderne får en smule mere luft – end ved almindelige stiletter, hvilket gør dem særdeles velegnet til de lune forårs- og sommerdage.

Det er langt fra første gang og nok heller ikke sidste, at vi ser de smukke og tidløse sko i modebilledet – og de er derfor også en oplagt investering til sæsonens skogarderobe, som du vil kunne finde frem igen og igen.

Denne sæson kommer skoene blandt andet i en højhælet model som hos Saint Laurent, men vægter du komfort højt, kan du gå efter de lavere 1990'er-inspirerede kitten heels som hos Prada og Miu Miu. Begge versioner kan med fordel styles med et af sæsonens elegante og feminine suits for et både feminint og cool look.

Herunder har vi udvalgt vores favoritter, som er på hylderne lige nu.