Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Paris StreetwearFebruary 2021 © Anna Stokland

Sådan skal dine højhælede sko se ud denne sæson

Forårets og sommerens store sko-tendenser er både feminin og behagelig.

Når vejret atter tillader, at vi kan lægge de chunky støvler tilbage på hylden og finde de mere sommerlige sko frem, er der særligt én model, der går igen hos flere modehuse denne sæson – og den er ikke blot fin og feminin, men tilmed også behagelig.

Skoene, der er særdeles fremtrædende i foråret og sommeren, er nemlig kitten heels.

De små fine højhælede sko, der er inspireret af 90'ernes minimalistiske og underspillede æstetik, har igen set dagens lys. Særligt Prada førte med deres SS21-kollektion an med tendensen i form af en række kitten heels i en bred vifte af iøjnefaldende farver og med et både chikt og sporty udtryk.

Kitten heels er kendetegnet ved deres lave højde og tynde hæl, som, da skoen kom frem i 1950'erne, særligt var tiltænkt unge kvinder, der ikke var vant til at gå i hæle. Skoens højde gør dem derfor behagelige og velegnede til både hverdag og festlige sammenhænge, hvor skoene ikke skal være så tårnhøje, at man ikke kan holde ud at have dem på en hel dag eller aften.

Ved at tilføje et par af sæsonens populære kitten heels til dit look, får du både et elegant og underspillet, men samtidig cool udtryk.

Pernille Teisbæk viser nedenfor, hvordan kitten heels på cool vis kan styles til et hverdagsoutfit bestående af bukser og en basic trøje, mens redaktør Tamu McPherson styler sine kitten heels til et festligt outfit med kjole.

kitten heels hæle
Skærmbillede-2021-03-24-kl.-18.02.17
1408074_1_zoom
hmgoepprod-13
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev