Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

London Streetfashion SS 2022London Fashion Week September 2021 © Anna Stokland

Sådan skal dine højhælede sko se ud denne sæson

Efterårets og vinterens store sko-tendens er både feminin, elegant og underspillet.

Sæsonens skotendenser er generelt karakteriseret ved en lang række velkendte modeller som de klassiske loafers, de elegante langskaftede støvler og de chunky støvler, men også mere atypiske modeller som de praktiske clogs, er at spotte på catwalken.

Når vi retter blikket lidt op i højderne, er der særligt en bestemt type – også velkendte – hæle, som er fremtrædende denne sæson – og som vi derfor med fordel kan rette blikket mod, når vi er på udkig efter sko til sæsonens festligheder.

Det er ingen ringere end den klassiske pump med spids snude, kendt for dit ladylike udtryk, der atter har gjort sig bemærket i modebilledet. Det er dog langt fra første gang, vi ser de tidløse pumps, som faktisk kan dateres helt tilbage til 1940'erne. Denne sæson er det modehuse som Michael Kors, Balmain og Saint Laurent, der genfortolker pumpsne og reintroducerer den klassiske og tidløse sko i forskellige udgaver.

Denne sæson kommer skoen i alt fra modellen med de sylespidse hæle hos Michael Kors til de lavere, 90'er-inspirerede udgaver med tyk hæl som hos Balmain og Saint Laurent. Mens de spidse hæle i den grad vil pifte dit outfit op til fest, er de lavere og tykke nok for de fleste vedkommende, det mere oplagte valg til en bytur, hvor du skal danse natten lang. Uanset hvilken sko du er til, kan du med fordel style dine pumps til et af sæsonens elegante suits – det vil sikre dig et sofistikeret og skarpt look til sæsonens julefrokoster.

Fordi pumps aldrig helt ude er af modebilledet, og fordi de både passer til de fleste outfits og sjældent er så karakteristisk, at de løber afsted med opmærksomheden fra resten af dit outfit, er de et sikkert kort at have i skosamlingen. Så hvis du ikke allerede har en udgave stående i skabet – eller måske kan opstøve et par fra gymnasietiden – kan du derfor med fordel investere i et par.

Herunder har vi udvalgt en række flotte pumps, så du kan blive festlig til vinterens begivenheder.

Large-6308861ZJ101299_A

SAINT LAURENT
Pumps
5.170 kr.

hmgoepprod12

H&M
Pumps
399 kr.

Skærmbillede-2021-10-26-kl.-16.04.20

ZARA
Pumps
299 kr.

Skærmbillede-2021-10-26-kl.-16.46.36

ANONYMOUS COPENHAGEN
Pumps
1.200 kr.