© @hannamw

Sådan skal du style din blazer til foråret

Du har næsten med garanti en blazer hængende i garderoben, og her er det perfekte bud på, hvordan du kan style den til den nye sæson.

Et item, som mange nok har i garderoben, er en tidløs blazer. Den fungerer ikke blot til de fleste outfits, men kan også give selv det mest simple look en sofistikeret opgradering.

I lang tid har vi oftest set blazeren blive stylet med et par klassiske jeans, stramme leggings eller som del af et jakkesæt med et par oversized habitbukser. Det lader dog til, at vi dette forår godt kan vænne os til at skifte bukserne ud med en anden type af underdel, som er oplagt til forårets varmere temperaturer.

I SS22-kollektionerne viste designere som Miu Miu, Boss, Versace og Altuzarra nemlig, at vi med fordel kan style vores blazere med fine nederdele – og det gælder både de helt korte mininederdele og udgaverne med lidt mere længde, som begge tilfører en feminin kontrast til den herreinspirerede blazer.

Brug den lange nederdel som en del af et chikt forårslook til en dag på kontoret a la Versace og Boss, eller vælg en kortere, lavtaljet version som hos Miu Miu til en festlig aften ude.