© Anna Stokland

Sådan styler du den hvide skjorte vintervenligt

Optimér det klassiske item til vinterkulden med sæsonens store tendenser.

Den klassiske hvide skjorte er en evergreen i garderoben. Det kan dog ofte være en udfordring at holde varmen i det tynde materiale – særligt når graderne falder. Med et par ekstra lag stylet på den rigtige måde er det dog nemt både at holde sig lun og se smart ud iført en hvid skjorte.

Læs her, hvordan du nemt kan style din skjorte til vinterkulden og samtidig integrere nogle af sæsonens største tendenser i dit look.

1. Det farverige look

Der er knald på farverne denne sæson, og hvis du gerne vil hoppe med på den farverige tendens, så er din hvide skjorte det perfekte basic item – den passer nemlig godt til alle sæsonens farver. Hop i en farverig striktrøje og et par klassiske jeans, smid en farverig jakke over skuldrene og fuldend looket med nogle farverige items, for eksempel et silketørklæde eller en taske.

2. Kærlighed til læder

Læder går ligesom den hvide skjorte aldrig af mode, og denne sæson er det især læderjakker, som dominerer. Style din hvide skjorte med en lang trenchcoat i læder, et par klassiske habitbukser og et par af de populære chunky loafers i læder. Tilføj gerne et par tykke strømper til dine loafers og en langærmet rullekrave under skjorten for et ekstra lag varme.

3. Det sporty look

De sporty sneakers bliver vi aldrig trætte af, og selvom skoene ikke er de mest oplagte til vinter, så bruger vi dem også her med et par lidt tykkere strømper i. Brug dine sneakers denne vinter sammen med din hvide oversized skjorte, et par smarte jeans og en sej dunjakke.

4. Tilsæt tracksåler

Vi er vilde med de chunky såler denne sæson: De grove såler giver ikke bare skoene et cool udseende, men gør dem også oplagt til det kolde og isglatte vejr. Brug støvlerne sammen med din hvide skjorte, en kjole i det populære nylonmateriale, en beret og et par strømpebukser i uld.

5. Klassisk herreinspireret look

Denne sæson er det ikke til at komme uden om det klassiske suit, som især er at finde i den oversized version. Sættet med en hvid skjorte, klassiske habitbukser og en oversized blazer er oplagt både til hverdag og sæsonens festlige arrangementer. Fuldend looket med en fin taske og dine favoritsmykker.