Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Prada SS20 / Karim Sadli © Prada SS20 / Karim Sadli

Forårets svære trend: Sådan bruger du den, uden at se udklædt ud

En af sæsonens store tendenser er elegant, men kan hurtigt ende med at ligne en udklædning. Costumes Stylingredaktør guider dig til, hvordan du bruger den

Tidløse design, høj kvalitet og et dannet udtryk. Klassikerne har fået nyt momentum takket være forårets New Heritage-tendens, der dikterer ridestøvler, trenchcoats og massevis af perler.

Men selvom stilen er sofistikeret, skal du passe på ikke at overgøre tendensen, der hurtigt kan ende med at ligne udklædning.

Undgå at blive for overpyntet med smykker og accessories, og hold dig til enkelte elementer som et halssmykke eller store øreringe, så looket er underspillet. Don’t try too hard.

Se en lille håndfuld stylingtips til tendensen herunder.

Ternet jakkesæt © Costume / Henrik Bülow
1 / 3

Det ternede, dobbelttradede jakkesæt er tilbage i spotlightet. Undgå at ligne en businessmand på Wall Street i 90'erne, og kombinér jakkesættet med højskaftede støvler og ultafeminine accessories som en overdimensioneret silkeblomst.

Silketørklæde, perlekæde og trenchcoat © Costume / Henrik Bülow
2 / 3

Vær opmærksom på, hvordan du kombinerer materialer og farver. En trenchcoat og et silketørklæde er sofistikeret og underspillet, men samtidig feminint.

Polo, perleøreringe, plisseret nederdel © Costume / Henrik Bülow
3 / 3

Kombinér sporty referencer med noget dekadent og eksklusivt. Du kan eksempelvis sætte en tennispolo sammen med en pliseret nederdel, og afslutte looket med perler og glimtende smykker.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev