© Thomas Dahl

Sådan styler du vinterens 3 smukkeste look

Hvidt fra top til tå er en af sæsonens største tendenser. Her får du tre tips til at style et tone-i-tone look, som både er enkelt og gennemført

Du kan sagtens style et cool look med en af sæsonens største tendenser – minimalistisk hvidt fra top til tå, som du kan kombinere med nude-nuancer for et modigt og næsten nøgent look.

Prikken over i'et i vinterens helt enkle look er en smuk og naturlig hud. Den får du bedst ved at forkæle dig selv med lækker hudpleje, så du kun har brug for en lille smule hjælp fra makeuppen.

Video: Kopier det lækre vinterlook

Kom med bag kameraerne til fotoshootet, hvor Costumes assisterende moderedaktør Marie Heyman styler de tre flotte vinter-look. Få også makeupartisten Stine Rasmussens bedste tricks til smuk og naturlig hud med hjælp fra hudplejeprodukter fra franske Eau Thermale Avène.

1. Minimalistisk cool

Et par sarte, hvide bukser bliver mere rå, hvis du går efter et par i denim med ekstra vidde i benene. Kombinér med en striktop med rullekrave for et gennemført afslappet look, og hold dine accessories minimale med en smuk, lang kæde i guld.

Tip: Lad dit hår hænge løst og kram lidt fugtighedscreme i spidserne for at samle dem. Vinteren kan være hård ved både hud og hår, så brug også et pust af Avène Termalkildevand til at fugte og tæmme viltert hår eller statisk elektricitet.

© Thomas Dahl

Top, Hugo Boss // Bukser, SamsøeSamsøe // Halskæde, Orit Elhanati

2. Vamset strik

En oversize strik med smukke detaljer er ikke til at komme udenom denne vinter. Med et par statement-øreringe giver du det enkle look masser af personlighed. Gør som it-pigerne på Instagram og behold håret inde i blusen – det giver et afslappet og skødesløst udtryk.

Tip: Giv dine læber pleje og naturlig shine med Avène Cold Cream Lip Butter. Dup også lidt på dine bryn og red dem opad – så fremhæver du dem smukt og naturligt.

© Thomas Dahl

Strik, Designers Remix // Øreringe, Orit Elhanati

3. Nude og enkelt

Spring ud i et helt minimalistisk nude look, hvor en slipdress i silke giver dig et eksklusivt look. Tynde accessories i guld gør det sarte look gennemført.

Tip: Forkæl kroppen med en god bodylotion, så huden ser velplejet, smidig og glasfuld ud.

© Thomas Dahl

Slipdress, Arket // Øreringe, Orit Elhanati // Armbånd, Orit Elhanati

Smuk og naturlig hud

Det behøver ikke være besværligt at få en lækker hud med frisk glød og udstråling – gå efter en enkel hudplejerutine, der består af masser af fugt og pleje.

Brug en mild rens morgen og aften. Vælg produkter, som ikke udtørrer huden og forkæl dig selv med en god, fugtgivende serum inden du påfører dag eller natcreme. Med en fugtserum slukker du hudens tørst og får en hud med smuk glød.

Husk også den sarte hud omkring øjnene, hvor du kan modvirke fine linjer og mørke rande ved at bruge en god øjencreme. Læg cremen i køleskabet, så den er dejligt kølende at påføre.

Frisk huden op i løbet af dagen med det fugtgivende og hudplejende termalkildevand fra Avène. Vandet er kendt for sine blødgørende og beroligende egenskaber. Faktisk bliver der hvert sekund solgt en flaske Eau Thermale Avène på verdensplan. Giv dit ansigt et par pust og nyd den friske fornemmelse.

© Thomas Dahl

Du finder Avène på apoteket – få flere gode råd om hudpleje på Eau-Thermale-Avene.dk