© Anna Sarlvit

Sæsonens hidtil hotteste nederdel

Den startede med at skulle være ultra lille, nu skal den gerne være ultra lang. Det er ikke første sæson, vi stifter bekendskab med denne nederdel, men den hitter endnu en sæson. Derfor har vi samlet otte af vores favoritter.

Den kommer i mange udgaver men med en soleklar fællesnævner: denim. Vi ser den lange denimnederdel overalt lige nu, og særligt vores Instagram-feed bærer præg af, at denne tendens har overtaget.

Den lange denimnederdel kommer i flere længder – til knæene, over knæene eller den gulvlange. Mulighederne er mange, den skal bare være i denim. Style din lange denimnederdel med en hvid t-shirt og et er par sneakers, eller gør den mere festlig med en smart top og et par lange støvler.

Selvom vi har sagt hej til den lang denim-nederdel, er mini-skirtet endnu ikke ude at billedet, den har nemlig været populær siden Miu Miu viste deres SS22-kollektion frem på catwalken. Men ligeså populær mini-skirtet har været, ja ligeså populær er den lange denimnederdel blevet. Læs med nedenfor og find din næste favorit.