© Anna Stokland

Sæsonens mest festlige tendens dikterer glimmer, glitter og glam

Mangler du også inspiration til, hvad du skal have på til efterårets og vinterens festligheder? Så vil du elske sæsonens tendens, der gør dig klar til dansegulvet.

Med sæsonens mest festlige tendens kan du godt vinke farvel til dine sweatpants for en stund og i stedet byde pailletter, glimmer, glitter, glam og 'more is more' indenfor i din garderobe.

Det lader nemlig til, at en lang række af de internationale modehuse har de optimistiske post-corona-briller på, for der er fest og farver i flere af efterårs- og vinterkollektionerne. Det gælder blandt andre Bottega Veneta og Carolina Herrera, der dikterer glimmer og pailletter, mens Michael Kors og Dolce & Gabbana har skruet helt op for de skinnende og metalliske materialer.

Metallic og glitter præger alt fra sko til jakker, så du kan let hoppe med tendensen, uanset om du er til et mere afdæmpet outfit med én enkelt glimmer-accessory eller et look, der byder på glitter over hele linjen.

Har du mod på det, kan du ligesom modehusene gå all in og iklæde dig den festlige tendens fra top til tå. Alternativt kan du hoppe i et par skinnende bukser med en mere neutral overdel eller en pailletbesat top tilsat et par sorte habitbukser. På den måde sikrer du dig et festligt pust, uden at dit outfit stikker af med al opmærksomheden.