© @mariehindkaer

Sæsonens populære overdel deler nok vandene

Her er tendensen, som flere modehuse verden over har vakt til live denne sæson.

Henover efteråret og vinteren så vi en bestemt type overdel alle vegne – dengang i strikkede cashmereudgaver, der passede perfekt sammen med vores bløde loungewear. Det lader også til, at vi denne sæson kommer til at se meget mere til toppen.

Der er nemlig tale om den helt korte top med kig til maven – bedre kendt som braletten – som denne sæson er tilbage i modebilledet i en ny og langt mere sommervenlig udgave.

Sæsonens bralette er piftet op i anledning af, at vi så småt kan begynde at hoppe i de festlige outfits til sommerens arrangementer. De fås i flere forskellige udgaver – lige fra det helt simple udtryk hos Alberta Ferretti og de 90'er-minimalistiske modeller hos Boss til de rhinstensbesatte og blomstrede udgaver hos henholdsvis Versace og Dior – så der er nok en bralette for enhver smag og til næsten enhver anledning.

Har du forelsket dig i en af de dekorative og ultrafeminine toppe, der i den grad pifter dit outfit op, kan du style modellen på flere forskellige måder. Braletten er oplagt at kombinere med et par højtaljede habitbukser og en flot blazer over eller med en simpel højtaljet nederdel og en fin skjorte.

Har du brug for yderligere inspiration til, hvordan du kan style toppen, kan du nedenfor tage et kig på Sandra H. Sauceda, der styler sin bralette til et løst habitsæt for et afslappet og stilfuldt look, mens Adut Akech sammensætter sin top med et par klassiske blå jeans, en hvid skjorte og et par høje hæle for et cool og festligt udtryk.

Håndplukket til dig