Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

SS_GO-SEES_FW21_45_-4-1-6-1 © Stand Studio

Sæsonens store overtøjstendens er lige så pæn, som den er blød

Flere og flere modehuse giver sig i kast med jakker i kunstmaterialet, der efterhånden ligner den ægte vare på en prik.

Der er nok ingen tvivl om, at vintergarderoben for manges vedkommende består af varme gengangere som dunjakken og uldfrakken.

Denne sæson er der en tredje – og lige så varm – overtøjsmodel, vi godt kan regne med at se blandt sæsonens overtøjsmode – og der er nok delte meninger om den. Det er nemlig faux fur-frakken, der er tale om.

De seneste år har flere modehuse bevæget sig væk fra versionerne i ægte pels og hen mod udgaverne i kunstmaterialer, og denne sæson er den pelslignende faux fur-udgave for alvor på tegnebrættet. Det kunne man blandt andet se hos klassiske modehuse som Prada, Givenchy og Miu Miu, der satte faux fur-frakken på dagsordenen med deres efterårs- og vinterkollektioner, hvor det bløde materiale blev brugt til alt fra overtøj til vinterens accessories som støvler, hatte og tasker.

Om du er til en afdæmpet efterårs- og vinterfarveskala med de klassiske brune og sorte nuancer, eller du har mod på at iklæde dig farver fra den vildere ende af skalaen, er der et hav af muligheder for at hoppe med på tendensen. Sæsonens faux fur-jakker findes nemlig i en bred vifte af farver og prislejer. Vi har samlet en række af vores favoritter herunder.

Skærmbillede-2021-09-29-kl.-14.49.23

PRADA hos Mytheresa.com
Sort frakke i faux fur
19.333 kr.

Skærmbillede-2021-09-29-kl.-10.58.33

STAND STUDIO
Lilla frakke i faux fur
3.100 kr.

14065326_Black_001_ProductLarge

VILA
Sort frakke i faux fur
450 kr.

23036230_Sepia_001

OBJECT
Brun frakke i faux fur med bælte
800 kr.