© @annaaborisovna

Sæsonens store skotendens deler nok vandene – og du har med al sandsynlighed haft et par

Er du klar til et gensyn med de praktiske (og behagelige) sko?

Forårets skotendenser byder på lidt af hvert, og mens de fleste af os nok er klar til at hoppe i de fine hæle og de seje sneakers, er der måske flere, der lige skal tygge en ekstra gang på en anden af sæsonens helt store tendenser.

Vi har tidligere set de omdiskuterede crocs gøre deres indtog i modebilledet, og nu er tiden altså ifølge modehuse som Louis Vuitton og Hermès til, at vi skal rette vores opmærksomhed mod en anden – og muligvis lige så omdiskuteret – spiller: nemlig træsko, også kendt som clogs.

Sæsonens træsko-model kommer blandt andet i en udgave, der minder om den klassiske træsko med en chunky træsål, og hvor skoens øvre del gerne er lavet af læder. Alternativt kan du gå med udgaven, som har en fladere sål, og som enten minder om et par hjemmetøfler.

Er du ikke overbevist? Tag et kig på moderedaktør Blanca Miro eller influent Claire Rose, som begge kommer med en overbevisende styling af træskoen, eller stylist og redaktør Anna Borisovna, der viser, hvordan den cool version med hjemmesko-konnotationer faktisk kan være det oplagte skovalg til dine forårs- og sommeroutfits.

Håndplukket til dig