© ANNA STOKLAND

Shop sæsonens hotteste tendenser vintage

Efterårets nye tendenser behøver ikke ruinere dig. Se her, hvilke items og tendenser du sagtens kan shoppe vintage i stedet for nye.

Efteråret byder på mange nye tendenser, men mindst ligeså mange gengangere. Der er god mulighed for at få fat i nogle af de bedste tendenser, nye som gamle, i din lokale vintagebutik. Og det vil formentligt også spare dig en del penge på kontoen. Hold især øje med læderfrakker, de oldschool 90'er baggy jeans, herreblazeren samt vintage tasker. Så kast et blik på catwalken, og lad jagten gå i gang på de bedste secondhand fund til efteråret.

© ANNA STOKLAND

LÆDER TRENCHCOAT
Læder er en trend, der kommer og går. Læderets levetid er længere end man lige regner med. Det er et materiale der fungere endnu bedre efter at være blevet brugt og solgt videre et par gange. Det er derfor oplagt at finde en læder trenchcoat i sin genbrugs jagt.

© ANNA STOKLAND

OVERSIZED BLAZER
Den nemmeste trend du finder brugt, er den oversized blazer. Kig i herresektionen, og vær endelig ikke bleg for at prøve dem på – du vil uden tvivl blive overrasket over, hvor mange der klæder dig. Style med et par jeans og sneakers til hverdag, eller stilletter og kjole for et mere sofistikeret aftenlook.

© ANNA STOKLAND

OVERSIZED JEANS
De oversized jeans bliver set overalt på catwalken og i gadebilledet. Det kan være svært at navigere i, men det bedste genbrugsråd er aldrig at kigge på størrelsen, når du går efter de perfekte oversized jeans. Det er vigtigt at tage sig tid til at finde den flotteste denim – og i øvrigt prøve løs af både herre- og damejeans. Der findes masser af gemte skatte blandt de mange jeans.

© ANNA STOKLAND

DESIGNER TASKEN
Går du også og drømmer om alle de nye designer tasker, der konstant kommer i butikkerne? Selvom vi længes efter hver og en, er det ligeså sejt at kunne finde den perfekte designertaske vintage. Der ligger energi i at finde den helt rette til dig, men taskens værdi bliver også større end nogensinde, når du endelig får skaffet dig den perfekte.

Shop dig gennem vores favorit AW22-vintage tendenser gennem galleriet nedenfor.