© House of Sunny

Sidste års store kjole-hit er tilbage denne sommer – har du den allerede?

Sidste sommer kunne vi ikke undgå den iøjnefaldende kjole på hverken Instagram eller i gadebilledet. Har du den i garderoben fra sidste år?

Husker du den grønne 90'er-inspirerede kjole, som ikke var til at undgå i hverken gadebilledet eller på Instagram sidste sommer?

Dengang kom modellen i et mønster af flotte grønne nuancer, og det britiske mærke bag kjolen, House of Sunny, har tilsyneladende tænkt sig at gentage succesen i år. Ikke nok med, at den grønne version er tilbage i sommerkollektionen 2021 – House of Sunny har tilmed udvidet repertoiret, så du i år også kan få fingrene i kjolen i en lilla udgave.

Sidste år så vi den grønne version på en række stilfulde danske kvinder og internationale stjerner som modellen Kendall Jenner – og der går nok ikke lang tid, før kjolen atter pryder vores Instagram-feed.

Den flotte og farverige kjole med en elegant længde, feminin udskæring og lette stropper er et oplagt bud på en smuk sommerkjole. Er du også begejstret for den, kan du lige nu forudbestille kjolen med levering i slut juni på House of Sunnys hjemmeside.

Håndplukket til dig