© Anna Stokland

Skinny jeans er tilbage – sådan skal de styles

En kærlig servicemeddelelse til dig, der endnu ikke har kasseret dine skinny jeans: De er tilbage på modescenen. Læs her hvordan de skal styles i 2023.

Selvom det nogen dage føles tvivlsomt, er foråret endelig over os, og det har bragt en god gammel kending med sig – skinny jeans er tilbage på modescenen. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvordan du vælger at style dem.

Måske har du allerede bemærket, at denim i længere tid har domineret modebilledet – særligt den lange denim-nederdel er efterhånden allemandseje, og vi forstår godt hvorfor.

Diesel er blandt de modehuse, der opretholder begejstringen for denim, og det kom igen til syne under modeugen i Milano, da de fremviste deres FW23-kollektion. Her sendte de denim-påklædte modeller ned af catwalken i vaske ægte 00'er stil.

Hvad angår stylingen af dine skinny jeans, er der rig mulighed for at sætte kreativiteten på spil. Både mavekæder og statement-bælter bidrager til den igangværende 00'er trend.

Den aktuelle streetstyle der kan ses i gadebilledet viser dog noget en anden kombinationsmulighed – cowboy støvler og skinny jeans. Se hvordan du kan style dem i denne video: