Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

kendall jenner © Kendall Jenner for Penshoppe / Wenn.com

Sommerens vigtigste investering overrasker

Glem alt om solbriller, fordi i år skal du søge ly for solen med designernes nye favorit-accessory

Der har længe været referencer til campinglivet i modebilledet, og står det til både danske og internationale designere ser tendensen ikke ud til at aftage foreløbigt.

Denne sommer vil du derfor kunne spore spejdersport i både tøj, sko og accessories. Det betyder blandt andet, at fiskerhatten vil vippe bøllehatten af pinden som sommerens mest populære hovedbeklædning.

Fiskerhatten, der er kendetegnet ved en bred skygge og et sæt praktiske snore under hagen, var en del af flere shows under modeugen i København, hvor blandt andre Ganni slog et slag for det iøjnefaldende design.

© Copenhagen Fashion Week

Ganni viste allerede fiskerhatte sidste sommer under SS19-modeugen i København.

Fiskerhatten er også at finde hos internationale modehuse som Gucci og Etro i farverige fortolkninger, mens de danske brands satser på tradtionelle jordfarver.

Fiskerhat fra Ganni og Wood Wood

Wood Wood 500 kr. // Ganni 499 kr.

Skal vi kigge lidt længere ud i fremtiden tyder alt på, at hatten også bliver et kæmpehit til efterår og vinter. Her er det dog ikke fiskerhatten, men derimod mere feminine fortolkninger af hovedbeklædningen, som kommer til at dominere modebilledet.

Under modeugen i København vister Baum und Pferdgarten en bredskygget lyslilla hat i et delikat materiale med matchende kjole.

Baum und pferdgarten © Copenhagen Fashion Week

Står det til Baum und Pferdgarten skal hatten blive fremme til næste vinter.

Hvis du vil være med på forårets og sommerens nye tendens, skal du altså gå efter en hat med bred skygge, som ikke bare ser cool ud, men som også giver skygge på solrige dage.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev