kendall jenner
© Kendall Jenner for Penshoppe / Wenn.com

Sommerens vigtigste investering overrasker

Glem alt om solbriller, fordi i år skal du søge ly for solen med designernes nye favorit-accessory

Der har længe været referencer til campinglivet i modebilledet, og står det til både danske og internationale designere ser tendensen ikke ud til at aftage foreløbigt.

Denne sommer vil du derfor kunne spore spejdersport i både tøj, sko og accessories. Det betyder blandt andet, at fiskerhatten vil vippe bøllehatten af pinden som sommerens mest populære hovedbeklædning.

Fiskerhatten, der er kendetegnet ved en bred skygge og et sæt praktiske snore under hagen, var en del af flere shows under modeugen i København, hvor blandt andre Ganni slog et slag for det iøjnefaldende design.

Ganni viste allerede fiskerhatte sidste sommer under SS19-modeugen i København.

© Copenhagen Fashion Week

Fiskerhatten er også at finde hos internationale modehuse som Gucci og Etro i farverige fortolkninger, mens de danske brands satser på tradtionelle jordfarver.

Skal vi kigge lidt længere ud i fremtiden tyder alt på, at hatten også bliver et kæmpehit til efterår og vinter. Her er det dog ikke fiskerhatten, men derimod mere feminine fortolkninger af hovedbeklædningen, som kommer til at dominere modebilledet.

Under modeugen i København vister Baum und Pferdgarten en bredskygget lyslilla hat i et delikat materiale med matchende kjole.

Baum und pferdgarten

Står det til Baum und Pferdgarten skal hatten blive fremme til næste vinter.

© Copenhagen Fashion Week

Hvis du vil være med på forårets og sommerens nye tendens, skal du altså gå efter en hat med bred skygge, som ikke bare ser cool ud, men som også giver skygge på solrige dage.