Nadja Bender med baret i streetstyle foto
© Victor Jones

Stilikonerne har talt: 90'ernes vigtigste accessory er tilbage

Denne vinter dominerer en praktisk og prisvenlig tendens, som også var med i den ultimative chick flick, Clueless

Har du endnu ikke set chick flick-filmen over dem alle, Clueless, er der god grund til at kigge med, da historien om hovedrollen Cher Horowitz og hendes slæng ikke bare giver uendelig mængder underholdning, men også stor modeinspiration. For ingen som Cher kan bære både tern, knæstrømper og en helt bestemt hat, som nu er blevet populær igen.

Psst ... Her er de items, vi aldrig troede, ville komme tilbage

alicia silverstone i clueless med baret og alpehue

Alicia Silverstone som Cher Horowitz i filmen Clueless fra 1996, der omhandler en ung piges rejse gennem adskillige outfits, veninder og den svære kærlighed.

© Clueless

Det er den franske baret, som nyder et stort comeback i 2017, og har været at finde på både catwalks, blandt i andet Diors AW17-show, diverse modeserier og nu også på alle stilikonernes Instagram-profiller.

Dior catwalk og modeshow

Læder-baretten gik igen på hver eneste model ved Diors smukke AW17-show.

© Anna Stokland / Dior AW17

Trenden kan erhverves ganske billigt i diverse vintage-butikker, og du bestemmer selv farve og materiale, som spænder fra lunt uld til blankt læder.

Mangler du inspiration til, hvordan baretten skal tiltes, eller hvilken farve der skal pryde dit hoved, så se med nedenfor, hvor vi har samlet de bedste look fra kvinder som Bella Hadid og danske Nadja Bender.

Camille Charrière

Marie Jedig

Pandora Sykes

Emily Ratajkowski

Bella Hadid

Bella Hadid i alpehue
© Wenn.com

Nadja Bender

Alex Carl