Trend t-shirt
© Ida Klamborg

Tendens: Vovet på den uskyldige måde

En pudsig tendens vinder frem i modebilledet, og den er både sjov, politisk, vovet og uskyldig på en og samme tid

T-shirts har altid været et remedie til at udtrykke sin holdning, hvad end du går efter kraftfulde, politiske udsagn eller lette og humoristiske kommentarer. Der findes altid en T-shirt, som passer til lejligheden og tilnærmelsesvist overflødiggør ord.

Foråret og sommeren har været domineret af en ny T-shirt trend med motiver placeret over hvert bryst, der gør det muligt at være vovet og uskyldig på samme tid. Vovet, da den skaber opmærksomhed omkring brystet, og uskyldig, da motiverne ofte har et humoristisk eller barnligt islæt. Fokus på kvindebrystet er derfor ikke af en seksuel art.

Trenden sås blandt andet i Gannis SS17-kollektion, hvor de velkendte fersken-emojis var i spil, mens ærmet var broderet med udsagnet “peach me”. Sidenhen har flere brands taget tendensen til sig, såsom Na-kd, Monki og Ida Klamborn.

Her ses den danske it-girl, Pernille Teisbæk, iført Gannis fersken T-shirt.

Det kan føles vovet at træde ud i virkeligheden iført en T-shirt, der retter opmærksomheden mod sine bryster. Men det er netop det underliggende budskab, bag de ellers uskyldige motiver: At kvindekroppen skal opfattes som meget andet end blot seksuel.

Så hop med på tendensen, og træd ud i verden med hagen højt og brystet fremme. Nedenfor kan du finde inspiration til og hoppe bud på trenden.

Trend t-shirt
© Ida Klamborn
Trend t-shirt
© Monki
Trend t-shirt
© Na-kd