SS20 streetstyle Milan
© Anna Stokland

Træt af joggingbukser? Så vil du elske denne tendens

En ny sæson står for døren. Trænger hjemmekontorets favorit, joggingbukserne, til en opgradering, kan du med fordel investere i en af forårets helt store tendenser.

Joggingbukserne har for alvor gjort deres indtog i vores hverdagsgarderober gennem det seneste år, hvor et øget antal timer på hjemmekontoret og vores søgen mod naturen har medført en øget efterspørgsel på komfortabelt og praktisk tøj.

Men er du en af dem, der er ved at være en smule træt af den ellers behagelige beklædningsdel, kan du med fordel kigge mod modehusenes SS21-catwalks, hvor en ny type af bukser spiller en helt central rolle.

Håndplukket til dig

Denne sæson er der nemlig et fornyet fokus på bukser i alle farver og mønstre, både på SS21-catwalkene hos modehuse som Louis Vuitton og Jacquemus samt hos highstreet-kæder som Zara og Mango, der alle er kommet med deres bud på de opsigtsvækkende bukser. De farverige og lidt mere fittede bukser er perfekte til en opgradering af din forårsgarderobe – og der er heller ingen grund til bekymring for komfortniveauet, da bukserne stadig gerne skal have noget vidde.

Også diverse influencere er hoppet med på tendensen, og vi ser blandt andet Blanca Miro, Maria Bernad og danske Emili Sindlev bære de fine bukser, som med deres smukke farver giver os et hint af forårsfornemmelser.