Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pernille-Teisbaek © @pernilleteisbaek

Udlandet kalder denne sandaltrend for dansk

Velcrosandalen dominerer igen i år – både i gadebilledet og på catwalken. Men det er ikke kun den brede velcrorem, der er iøjnefaldende på sæsonens udgaver. Det praktiske fodtøj har nemlig fået et feminint touch.

De praktiske sandaler med velcrolukning kan næsten ikke undgå at lede tankerne hen på børnefodtøj og charterferier, hvorfor sandalerne uden tvivl vil dele vandene. Men med denne sæsons udgaver handler det ikke udelukkende om den praktiske og iøjnefaldende lukning, der normalt dominerer sandalen. De grove sandaler får nemlig et feminint touch i form af flotte stofmønstre, logopræg og perle- og stenbesætninger.

Det italienske modemagasin Grazia skriver, at sandalerne er ‘dansker-godkendte’, og at et par velcrosandaler er prikken over i'et i et fuldendt skandinavisk look. Og vi vil hellere end gerne tage æren for en af sæsonens største skotrends, der bland andet er uundgåelige hos Chanel og Prada – og ikke mindst hos danske Cecilie Bahnsen.

Cecilie Bahnsen SS20 © Cecilie Bahnsen SS20 / Copenhagen Fashion Week

Cecilie Bahnsen SS20.

Velcrosandalerne er spottet på flere danske it-personligheder som Ella Karberg, Emili Sindlev og Pernille Teisbæk.

Cecilie Bahnsen sandaler
Ganni sandaler leo velcro
Sandaler med velcro og sten
Sandal velcro Prada
H&M velcro sandaler
Sandaler velcro bandana stof
Sandal med perler Arizona Love
hay_suicoke_sandal-on-grid_910x1100
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev