© Wenn.com

Udskældt outfit er tilbage

Du har nok ikke brugt disse to ting sammen siden slutningen af 00'erne, men nu er det tid til at bringe den udskældte styling tilbage

Kombinationen af strømpebukser og shorts har været dømt ude siden 00'erne, hvor stylingen var populær hos stilikoner som Kate Moss, Alexa Chung og ikke mindst de to Gossip Girl-karakterer Serena van der Woodsen og Blair Waldorf.

Men i takt med, at strømpebukser har fået fornyet opmærksomhed med design i alle regnbuens farver og fængende logoer, har den udskældte styling fået comeback.

Tendensen giver nyt liv til dine sommershorts, som nu kan bruges hele året rundt, og styles med alt fra høje hæle og støvler med langt skaft til slidte Converse og herresko.

Looket bliver blandt andet omfavnet af Leandra Medine, der altid er blandt de første til at afprøve nye tendenser. Hun har valgt at parre denimshorts med sorte strømpebukser akkurat som vi så det i slutningen af 00'erne.

Alexa Chung har også genoplivet looket med et outfit bestående af korte lædershorts og sorte strømpebukser, som hun bar på en tur til Paris i slutningen af januar.

Trenden er ikke kun et udenlandsk fænomen, men ses også herhjemme, hvor blandt andre influencer Emili Sindlev har kombineret statement-strømpebukser med korte shorts.