Vattet på den gode måde: Her er forårstrenden, du har lyst til at gå med hele tiden

Fra Bottega til Bahnsen. Kom på forkant med en af sæsonens største tendenser, som passer ind i alle garderober

© Cecilie Bahnsen / Copenhagen Fashion Week
1 / 7

Quiltet, vatteret, blødt. De nye forårskollektioner slår fast, at designerne forsat dyrker den quiltede tendens, som dominerer alt fra tøj til accessories.

Bottega Veneta er bannerfører for den bløde trend, og modehusets sko og tasker er fortsat blandt tidens mest efterspurgte, mens danske Cecilie Bahnsen bruger tekstiler med et vatteret udtryk.

Tendensen bliver altså fortolket på flere forskellige måder med det quiltede og voluminøse islæt som fællesnævner.

Fra pudeformede syninger i læderdesign til organiske kjolesilhuetter: Herunder sætter vi spot på, hvordan du kan implementere trenden i din forårsgarderobe.

Bottega Venetas bløde accessories © Bottega Veneta / Anna Stokland
2 / 7

Bottega Venetas bløde accessories

Bottega Venetas accessories har fortsat det bløde og vatterede udtryk, som har sikret modehuset en renæssance.

Æren tilfalder den kreative direktør Daniel Lee, som tog over hos Bottega Veneta i 2018. Lee skaber elegante og opdaterede klassikere, der er skabt med den moderne kvinde for øje. De skal kunne bruges.

“[Min ambition er] blot at lave noget virkelig godt tøj, som folk kan leve i og elske og nyde,” har Lee udtalt til Vogue.

© Anna Stokland / Bottega Veneta
3 / 7

Bottega Veneta står bag tidens mest populære taskedesign, The Pouch, der kommer i flere forskellige versioner, og som alle kan kendes på det voluminøse udtryk og smørbløde læder.

Cecilie Bahnsens brugbare couture © Cecilie Bahnsen / Copenhagen Fashion Week
4 / 7

Cecilie Bahnsens brugbare couture

Den quiltede tendens gav også genlyd i de danske brands' SS20-kollektioner, som så småt er begyndt at lande i butikkerne.

Her omfavnede brands som Cecilie Bahnsen, Helmstedt og Lovechild 1979 de vatterede tekstiler, der er blevet fortolket i løse silhuetter, som du har lyst til at bo i hele sommeren.

Cecilie Bahnsen forener komfort og elegance i sine populære prinsessekjoler, der er skabt med funktionalitet for øje. Haute couture, du kan cykle i, som vi skrev sidste år.

Helmstedts suveræne silkejakker © Helmstedt / Copenhagen Fashion Week
5 / 7

Helmstedts suveræne silkejakker

Emilie Helmstedt er en af de mest funklende stjerner på den danske designhimmel, og de vatterede materialer er blevet et af det unge talents kendetegn.

Helmstedts nye forårskollektion inkluderer blandt andet en vatteret jakke med et skyprint, der kun bidrager til det luftige udtryk, og en matchende silkenederdel.

Sødt sæt fra Lovechild 1979 © Lovechild1979 / Copenhagen Fashion Week
6 / 7

Sødt sæt fra Lovechild 1979

Lovechild 1979 præsenterede en SS20-kollektion med et elegant og afslappet sæt i let, hvidt materiale med pudelignende struktur – perfekt til de varme forårsdage.

Shop tendensen
7 / 7
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev