Strop top tanktop
© Zara

Udskældt top vender tilbage – er du med?

Du har formentligt haft dette item i dit klædeskab tilbage i start 00'erne, og nu peger alle tegn mod, at den skal findes frem igen.

Hvis du var barn eller ung ved årtusindeskiftet, husker du formentligt en tid, hvor det eneste der stod på ønskelisten til sommerfestens look, var en minimal top med ditto minimale stropper. Stroptoppen var ikke kun en del af de spæde teenagepigers garderobe, men blev også set på den røde løber i Hollywood med Gwyneth Paltrow og Kate Moss som bannerførere for den minimalistiske top. Toppen var med andre ord overalt for så at forsvinde fuldstændigt i slut-00'erne, hvor tanktoppen i stedet indtog pladsen som den mest populære ærmeløse top – indtil nu.

Tager du et kig på Instagram og samtlige highstreetkæder, er det tydeligt at se, at stroptoppen er tilbage. Den lille top er at finde på alle fra modellen Kaia Gerber til den fransk-engelske influent Camille Charriere samt Kendall og Kylie Jenner. Hvorvidt stroptoppen kommer til at overgå tanktoppens position i modebilledet, er endnu ikke til at vide, men den vil helt sikkert være en stærk konkurrent til titlen som denne sommers populæreste top.

Sæsonens stroptop kan både være hvid og sort eller lyse op i gadebilledet i farver som limegrøn, pink og lavendel. Vi tror på en sommer i stroptoppens-tegn (hvis det danske sommervejr tillader det), og du kan finde vores favoritter nedenfor.