strik shorts hotpants
© Zara

Usædvanlige shorts er sommerens mest sexede

En ny og vovet trend er centreret omkring et par minimale shorts i et materiale, der normalt er alt andet end sexet.

Når vejret viser sig fra sin gode side, er shorts en selvskrevet sommertrend. Det gør sig også gældende denne sæson, hvor dine shorts skal være kortere end normalt. Hotpants er igen blevet hotte. Det ses blandt andet findes hos franske Isabel Marant, som denne sæson er bannerfører for de ultrakorte denimshorts, der nu får selskab af et par andre meget små shorts i et overraskende materiale.

Hot strik

Umiddelbart rimer strik og sex ikke på hinanden, men det vil sommerens strikkede hotpants måske ændre på. De strikkede og ultrakorte shorts er nemlig overraskende sexede, når først de kommer på. Her er både et godt kig til benene og en pæn pasform med et højtaljet snit. En af de designere, der har genopfundet de strikkede hotpants denne sommer, er Jacquemus. Det franske mærke har strikket løs i pink, grå og hvid, og hos det danske strikmærke Deima Knitwear finder du et par i støvet lyseblå.

Trenden florerer allerede på Instagram, som set nedenfor, og hos highstreetkæder som Zara. Nu er spørgsmålet så bare, om de strikkede shorts også vil indfinde sig i gadebilledet denne sommer, da det kræver en anelse mod at stikke benene i de ultrakorte shorts.

Vild med strik

De små shorts rammer ned i den opblomstring af strik, der længe har huseret, og som herhjemme tog endnu mere fart under corona-nedlukningen, da mange pludseligt manglede noget at tage sig til. Er du god til at strikke, burde det være forholdsvist simpelt at strikke sig til et par, da de små hotpants ikke kræver meget garn. Er du knap så ferm med strikkepindene, kan du heldigvis også købe dig til de korte strikshorts. Nedenfor har vi fundet vores favoritter i forskellige prisklasser.