Sex and the City laver måske reunion
© HBO

Vender Sex and the City tilbage på tv?

Rygterne svirrer om en mulig genforening af Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda – og det ville være den bedste nyhed nogensinde!

Rygterne svirrer om en mulig tv-genforening, efter Sarah Jessica Parker i et interview fortalte, at ingen af hovedrolleindhaverne har sagt nej til mere Sex and the City-arbejde:

“Jeg tror ikke, der er nogen af os, der har sagt nej (...) Jeg tror, at det stadig er et åbent spørgsmål, og en diskussion, der vil fortsætte (...) Jeg tror, det er en mulighed, absolut,” udtalte skuespillerinden.

Selvom vi tidligere på året med et tungt hjerte kunne rapportere, at både Kim Cattrall og Cynthia Nixon såede tvivl om en mulig tredje Sex and the City-film, så ser det faktisk ud til, at muligheden stadig forelægger.

Det ser dog umiddelbart ikke ud til, at en kommende film eller ny sæson af SATC kommer til at ske foreløbig, da Sarah Jessica Parker har travlt med at promovere sin nye HBO-serie Divorce.

Vi vil dog stadig have lov til at drømme om en genforening af vores fire yndlings Manhattan-veninder – om det bliver en ny serie eller en film med Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha, må vi vente at se med, men vi krydser alt, hvad vi har.