Victoria Beckham holder jeans pæne med dette denimtrick
© Wenn.com

Victoria Beckham afslører tricket, som giver pænere jeans

Den stilfulde designer har styr på sin denim – og du bør følge hendes råd, hvis du vil bevare formen på dine jeans længst muligt

Den forhenværende Spice Girl har altid haft en dragende stil – fra små Gucci-kjoler i starten af karrieren til i dag, hvor hun ofte ses klassiske skjorter og jeans.

Victoria Beckham har taget sin passion for mode til et nyt niveau gennem arbejdet som designer, og hendes kollektioner høster roser ved hver eneste modeuge. Derfor spidser vi ører, når hun deler ud af sin visdom.

Psst ... Victoria Beckham afslører den prisvenlige creme, hun altid bruger

I et interview med Elle UK afslører designeren hemmeligheden bag at bevare formen på sine jeans, og det er overraskende nemt. En af de afgørende faktorer er aldrig at vaske jeans:

“Hvis børnerne spilder noget på dem, er jeg selvfølgelig nødt til at vaske dem, men selv der vil jeg kun bruge koldt vand. Og ellers vil jeg normalt aldrig vaske mine jeans,”forklarer Victoria Beckham, og tilføjer, at selvom hun ikke vasker sine jeans, har hun anden vane:

“Jeg hænger altid mine jeans op på bøjle, fordi det holder på deres pasform.”

Således bør du holde dig til at pletvaske og hænge dine jeans op, frem for at lade dem ligge på en hylde i skabet, hvis du vil have jeans a la Beckham.