Vind en hel skokollektion til 80.000 kroner

Ét par sko er aldrig er nok. Derfor har BIANCO lanceret en konkurrence med den ultimative præmie for alle skoelskere

BIANCO er klar med AW17-kollektionen, hvilket bliver market med konkurrencen "One Pair Is Not Enough", hvor du kan vinde et gavekort på 80.000 kroner til kollektionen (yes, hele baduljen).

Du har da heller ikke grund til at ønske andet. Kollektionen består nemlig af alt lige fra pumps til platformssneakers i forførende efterårsnuancer med smukke detaljer af lækre materialer som smidigt læder og træbeklædte hæle.

BIANCO AW17

Hvad kvinder har brug for

Tidligere i år var BIANCO aktuel med kampagnen "Women Need More", der vakte opsigt med sit feministiske budskab om ligeløn, så der må siges at være en rød tråd frem til nu, hvor budskabet fokuserer på, at der skal være plads i budgettet til (mange) flotte sko.

Det er i øvrigt første gang, at BIANCO kører en så stor konkurrence med mulighed for at vinde hele kollektionen. Her opdaterer Costume dig på, hvad du skal gøre for at vinde en billet til sko-himlen.

BIANCO AW17

Sådan er du med

For hver 500 kroner, som du køber for i en BIANCO butik i konkurrenceperioden (d. 28.august – 24. september 2017), får du et lod.

Det vil sige, at køber du for 1.000 kroner, får du to lodder, køber du for 1.500 kroner, får du tre og kan på den måde øge dine vinderchancer.

Du registrerer din billet på Winthewholecollection.com, hvor det er et krav at du også tilmelder dig BIANCOs nyhedsbrev.

Du kan se meget mere om betingelserne på Winthewholecollection.com.