Zara frakke er gået viral

Zara-frakke går viralt på Instagram – fotograferes overalt

Er dette mon den mest populære frakke nogensinde? Se frakken, der bliver spotter her, der og alle vegne i gadebilledet

Det kommer ikke som en overraskelse, når highstreetbrandet Zara gang på gang beviser, at de er en af de store trendsættere for, hvordan moden ser ud i gadebilledet – senest har de slået en streg for bæredygtig mode med lanceringen af en grøn kollektion.

Det spanske modebrand må unægteligt siges at være eksperter i at skabe hurtig mode, der sker i et tempo, hvor forbrugerne næsten altid føler sig fristet til at gå ind i deres butikker, og det er svært at gå ud uden at have gjort sig et køb.

Denne gang står Zara bag endnu et it-item – en navy og cremefarvet mønstret frakke, der er gået viralt på Instagram, og som bliver omtalt som That Coat.

Frakken blev først spottet af Alice Frances, som sidenhen ikke kunne undgå at se den i gadebilledet, og dette ledte hende til at starte Instagram-profilen @thatcoat, hvor hun poster et nyt billede af den populære frakke, når hun spotter den.

Se billederne af den nu kendte frakke nedenfor, og hvis du gerne vil tilslutte dig flokken af frakkeejere, kan den købes her.