Shopping

Så skal der shoppes. Costume skriver om de nyeste shopping-fund til hele din garderobe og accessories-skuffe. Vi er eksperter i modetøj til kvinder og giver dig de alt fra de nyeste sko, sandaler, støvler, kjoler og tasker til t-shirts, bukser, jeans, jakker, frakker, undertøj og badetøj. Vores shopping-gallerier og -artikler indeholder med garanti noget for enhver smag. Her finder du nemlig alt fra highstreetmode til de mere eksklusive brands. Fra H&M, Weekday, Monki, Zara, Asos, Vero Moda, Second Female og Topshop til Gucci, Dolce & Gabbana, Prada, Mulberry, Stine Goya, Burberry og Balenciaga. Kort sagt så skriver vi om shopping, hvor alle kan være med. Din garderobe-opgradering begynder her på Costume.dk.

Til enhver festlig lejlighed

Er du på udkig efter en ny, flot kjole til din bedste venindes bryllup? Og trænger håret til en overhaling i den anledning? Fat mod, kære fashionista. Vi er her for at hjælpe. Her finder du eksempelvis hele 50 kjoler, der vil få dig til at shine til brylluppet, mens vi her guider dig igennem en række frisurer, der hver især kan sættes med hvert sit hårprodukt. Måske kan det også blot være, at du skal club med pigerne? Så kan du eventuelt kigge her, hvor vi har samlet hele 23 par læderbukser.

Guide til genbrug/internettet

Seje shoppe-guides er vores speciale her på Costume.dk. Ikke blot med at vi guider dig til fede items inden for alle kategorier som eksempelvis tasker og sko, så laver vi også guides, som giver dig det forkromede overblik i forhold til din shopping. Fx har vi lavet måske Danmarks bedste guide til, hvor du finder uimodståeligt luksusgenbrug henne. Og selvfølgelig også en guide til, hvilke netbutikker du bare skal handle i, når det kommer til shopping.

Til alle årstider

Vinter, forår, sommer og efterår. Du shopper selvfølgelig hele året, men det er meget forskelligt, hvad der ryger i indkøbskurven. På Costume.dk finder den nyeste mode til alle årstider. Måske var det noget med at se på et af disse par støvler, der passer perfekt til efterårets regn og blæst, eller også kan du slå dig løs i disse fede forårsjakker. Start din shopping på Costume.dk.