© Victor Jones

10 sommerlige luksusfund på budget

Luksus accessories og -sko behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Se her, hvordan du gør et kup på nogle af de lækreste items til den snarlige sommer

Mange af os går rundt og drømmer om lækre luksus items, der kan spice garderoben lidt op. Om det er den klassiske PS1 taske fra Proenza Schouler, Celines smukke solbriller eller et par bløde Gucci loafers, er der altid et drømme-item på ønskelisten.

Så er det godt, at genbrug er guld. På Trendsaleskan du være heldig at finde nogle af tidens mest hypede og populære sko og accessories fra verdens mest luksuriøse brands – og så endda til budgetvenlige priser.

Vi har været et smut forbi den online markedsplads og fundet ti lækre items, som gerne måtte lande i vores sommergarderobe. Se dem her, og gå selv på opdagelse blandt Trendsales store udvalg, hvor du kan være heldig at finde dit næste drømmekøb.

Solbriller, Celine // Se flere cool solbriller her

Loafers, Gucci // Se flere lignende items her

Skuldertaske, Proenza Schouler // Du kan se det store udvalg af tasker her

Clutch, Saint Laurent // Se flere clutches her

Skuldertaske, Proenza Schouler // Se mange flere skuldertasker her

Espadrillos, Isabel Marant // Du kan se flere sommersko her

Solbriller, Kaibosh // Find flere lignende items her

Trendsales er en online markedsplads med køb, salg og bytte af secondhand. Da handlen primært foregår mellem privatpersoner, kan vi ikke garantere, at alle de fremviste items stadig er til salg. Til gengæld er der stor sandsynlighed for, at du finder lige netop det du søger, da udvalget er stort og ofte fornyes.