10 stilfulde forårsfund, der klæder dig på til en ny sæson

Foråret står for døren, og det er tid til at lægge den ckunky strik og de varme vinteroutfits på hylden. Vi guider dig igennem de vigtigste tendenser med 10 uundværlige styles

Endelig bliver dagene længere og lyset kommer snigende. Det betyder færre tunge striktrøjer og flere florlette skjorter, blomsterprint og jeans.

Men selvom kalenderen siger forår, kan vejret stadig være koldt og lunefuldt. Derfor er det oplagt at lege med udtrykket, tænke lag-på-lag og kombinere materialer på tværs.

Gå efter et casual hverdagslook bygget op af jeans kombineret med en fin flæseskjorte og skab det helt rigtige afslappede, men chikke udtryk. Brug gerne tone i tone, så dit outfit er bygget op af samme nuancer.

Er du på udkig efter jeans, så prøv en model med vidde, som også i 2020 er en af de helt store tendenser. De kan bruges til hverdag med sneakers og kan nemt styles med et par hæle, så du er klar til at indtage weekenden. Fuldend stilen med fløjl og voluminøse ærmer for at skabe kontrast og tænk gerne i klassiske items som for eksempel en trenchcoat.

Hos Vero Moda finder du den ultimative samling af stilfulde forårsstyles, der gør dig klar til en ny sæson. Vi har samlet vores favoritter her.