Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

10 stilfulde forårsfund, der klæder dig på til en ny sæson

Foråret står for døren, og det er tid til at lægge den ckunky strik og de varme vinteroutfits på hylden. Vi guider dig igennem de vigtigste tendenser med 10 uundværlige styles

Endelig bliver dagene længere og lyset kommer snigende. Det betyder færre tunge striktrøjer og flere florlette skjorter, blomsterprint og jeans.

Men selvom kalenderen siger forår, kan vejret stadig være koldt og lunefuldt. Derfor er det oplagt at lege med udtrykket, tænke lag-på-lag og kombinere materialer på tværs.

Gå efter et casual hverdagslook bygget op af jeans kombineret med en fin flæseskjorte og skab det helt rigtige afslappede, men chikke udtryk. Brug gerne tone i tone, så dit outfit er bygget op af samme nuancer.

Er du på udkig efter jeans, så prøv en model med vidde, som også i 2020 er en af de helt store tendenser. De kan bruges til hverdag med sneakers og kan nemt styles med et par hæle, så du er klar til at indtage weekenden. Fuldend stilen med fløjl og voluminøse ærmer for at skabe kontrast og tænk gerne i klassiske items som for eksempel en trenchcoat.

Hos Vero Moda finder du den ultimative samling af stilfulde forårsstyles, der gør dig klar til en ny sæson. Vi har samlet vores favoritter her.

Skjorte, Vero Moda 299,95 kroner

Jeans med vidde, Vero Moda 449,95 kroner

Kjole med blomsterprint, Vero Moda 499,95

Nederdel, Vero Moda 349,95 kroner

Hvide sneakers, Vero Moda 499,95

Top med struktur, Vero Moda 259,95 kroner

Denimjakke, Vero Moda 299,95 kroner

Kjole i fløjl, Vero Moda 379,95

Skjorte med høj hals, Vero Moda 299,95 kroner

Trenchcoat, Vero Moda 379,95 kroner

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev