10 ultimative fund til basisgarderoben

Tasker, frakker og smykker. Se 10 items, der er et must i basisgarderoben

© Woodwoo.dk
1 / 10

Sneakers fra Nike til 900 kr. hos Woodwood.dk

Det er ikke altid, man har lyst til at bevæge sig rundt i høje hæle og relativt hårde lædersko. Giv fusserne en lille pause i et par supercool sneakers, der er et must i enhver garderobe.

© Hankjobenhavn.com
2 / 10

Solbriller fra Han Kjøbenhavn til 999 kr. hos Hankjobenhavn.com

Solbriller kan både bruges sommer og vinter og hører til de items, der ikke skiftes ud så tit, hvis man vælger kvalitetsstel. Runde briller har været fremme et par sæsoner og er stadig populære på de internationale catwalks.

© Samsoe.com
3 / 10

Tanktop fra Samsøe & Samsøe til 200 kr. hos Samsoe.com

Tanktops skal der være mange af i garderoben i forskellige fits og farver. De er perfekte under striktrøjer og giver et afslappet look sammen med en blazer og fine kæder.

© Lineandjo.com
4 / 10

Armbånd fra Line & Jo til 600 kr. hos Lineandjo.com

Vælg dine smykker med omhu, og find to-tre items, som du snildt kan bruge til både hverdag og fest. Lidt farve skader ikke, specielt når det er et helt fint og enkelt item.

© Timegeeks.dk
5 / 10

Ur Rolex Datejust til 13.000 kr. hos Timegeeks.dk

Rolex-ure ligger så absolut i den dyre ende, og der skal for de fleste af os spares igennem længere tid, hvis man vil have et nyt et af slagsen. Der er dog en vej udenom med hjemmesider og forhandlere, der ligger inde med vintage-ure i mange forskellige prisklasser.

© Net-a-porter.com
6 / 10

Taske fra Burberry til ca. 5.910 kr. hos Net-a-porter.com

Man går med sin taske hver evig eneste dag, og for kvinder indeholder den næsten halvdelen af ens liv. Vælg en kvalitetstaske i lækkert læder til hverdag, og leg med farver og mønstre til de mere festlige tasker.

© Youheshe.com
7 / 10

Striktrøje fra 3.1 Phillip Lim til 2.750 kr. hos Youheshe.com/cashmere+uld+sweater+med+skulder+detalje-(0311pl-7833cwb_gr%C3%A5meleret_s).aspx {"target":"_blank"})

Hvis man passer godt på sine striktrøjer, holder de længe. Og så går striktrøjer aldrig af mode. Vælg en i neutrale farver som grå og sort.

© Shop.bymalenebirger.com
8 / 10

Støvler fra By Malene Birger til 3.499 kr. hos Shop.bymalenebirger.com

Et par sorte ankelstøvler skal der være i enhver garderobe, og de kan snildt både bruges til pænere arrangementer og til hverdag.

© Wonhundredshop.com
9 / 10

Jeans fra Won hundred til 820 kr. hos Wonhundredshop.com

Jeans, jeans, jeans. I alle farver og fits. De kan bruges til hverdag og fest, men find de styles, der passer din figur bedst, og køb gerne flere par af dem, du føler dig godt tilpas i.

© Inwear.com
10 / 10

Frakke fra InWear til 2.499 kr. hos Inwear.com

Frakken er et vigtig køb, og mange køber nye frakker hver sæson. Hvis man vælger de klassiske af slagsen, kan de sagtens holde i flere sæsoner.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev