11 eksklusive ure til julens ønskeliste

Med julen lige om hjørnet er det oplagt at ønske sig et smukt ur. Se en masse af slagsen her og bliv inspireret til din ønskeliste

Drømme har ingen grænser, særligt når det kommer til julen. Om så det drejer sig om en kashmirtrøje, en kvalitetstaske eller smukt ur, så er der på din ønskeliste altid plads til at drømme stort.

Luksus ur-mærket TAG Heuer er kendt for sine lækre ure i verdensklasse, der forener design, funktion og kvalitet i hvert i produkt. Det gør deres armbåndsure til et smukt og praktisk alternativ til et armbånd eller andre smykker. Og dermed også til den helt perfekte julegave.

Se 11 udvalgte ure fra brandet herunder, og find dine favoritter til din ønskeliste til jul.

Med kombinationen af guld, stål og diamantbesatbesat krans vil dette ur kunne opløfte dit outfit til både hverdag og fest, og skinne om kap med resten af dine smykker.

TAG Heuer Aquaracer Lady, 30.500 kr

Uret i stål med en smuk, blå perlemorsskive med diamanter har et klassisk udtryk, der vil skabe modspil til dine basis-items og give dit håndled et eksklusivt touch.

TAG Heuer Aquaracer Lady,16.995 kr

Uret i stål med den smukke perlemorsskive har et tidløst udtryk, der aldrig vil gå af mode. Samtidig er det perfekt til aktive livstil med en vandtæthed på op til 300 meter.

TAG Heuer Aquaracer Lady, 10.995 kr

Uret med den TAG Heuers patenterede Link-lænke har et feminint udtryk med de organiske former. Urkransen i 18 karat rosaguld bryder den ellers monotome farveskala og skaber smuk kontrast.

TAG Heuer Link Lady, 17.995 kr

Det feminine udtryk i den funklende og patenterede Link-kæde bliver understøttet af den smukke perlemorsskive med små diamanter som timemarkering.

TAG Heuer Link Lady, 17.995 kr

Den sorte urskiveskive giver det minimalistiske ur kant, mens looket blødes op de rosaguld timemarkeringer, som giver kontrast og varme til udtrykket.

TAG Heuer Carrera, 15.500 kr

Uret i sort stål med sort læderrem vil give dit outfit en maskulin detalje, der vil få smukt modspil med de rosaguld detaljer, som opvejer det markante udtryk.

TAG Heuer Carrera, 31.995 kr

På trods af sort stål og læder er uret enkelt og let i sit formsprog. Her er det detaljerne med rosaguld timemarkering og en quiltet læderrem i kalveskind, der taler for sig selv og skaber blikfang.

TAG Heuer Carrera, 17.995

Med en nye Formula 1 serie fra TAG Heuer kan du nemt personligegøre dit ur med lækre læderremme. De kan skiftes helt uden værktøj og kan købes seperat, så du i et ur får et utal af kombinationsmuligheder.

TAG Heuer Formula 1, 15.500 kr.

Udover mange forskellige læderremme, kan du med Formula 1 serien også vælge uret med udskiftelig lænke i stedet.

TAG Heuer Formula 1, 9995 kr

Giv dit outfit kant med et ur i stål med sort urskive og et råt design. Den sorte skive giver uret et sporty og mere maskulint udtryk, der vil gå flot sammen med en skarp blazer eller et par cool sneakers.

TAG Heuer Aquaracer Lady, 10.995 kr