12 lækre styles, du må eje til efteråret

Bliv klar til løvfald og lavere temperaturer med sæsonens cool tendenser: strik, skind og tern.

Du behøver ikke at ærgre dig over, at sommeren er ovre. Selvom det bliver koldere, kan du glæde dig til smukke efterårsfarver på træerne, masser af hygge og lækre nye tendenser og stilfulde styles.

Vi guider dig på vej med tre tendenser og 12 udvalgte items, som er oplagte til sæsonens garderobe. Alle styles er en del af OBJECTs efterårskampagne ’Nature loves courage’, som emmer af rå natur og kombinerer populære jordfarver.

Lad dig inspirere af sæsonens tre store tendenser

I dette efterår vil du opleve rå og iøjnefaldende materialer og mønstre. Det er særligt looks, som har inspiration fra naturens farver og udtryk, som du vil kunne spotte i modebilledet. Her er tre tendenser, du ikke må misse:

  1. Skind har længe været in, og i efteråret vil du heller ikke komme udenom det cool materiale. Kig efter skind i sorte, brune og beige nuancer og gerne som skjorte eller kjole.
  2. Strik er et must. Udover at det bløde materiale kan tilføre en fin lag-på-lag effekt til dit look, holder det dig også varm hele efteråret.
  3. Tern vil være allevegne hele sæsonen – for eksempel i jakker, trøjer og på kjoler. Så skynd dig at hoppe i det flotte mønster, som tilfører liv og kant til dit outfit.

Se og shop 12 musthaves til efteråret her

Tag et kig på de fine items fra OBJECT, som gør dig klar til efterårsstråler og hyggestunder.

Du kan se flere items fra OBJECT-kampagnen lige her.

Kig efter bæredygtige styles og tiltag

Når det kommer til shopping, er det altid en god idé at gå efter bæredygtige materialer. OBJECT har længe haft fokus på at gøre deres tøj endnu mere bæredygtigt, og de har nu i samarbejde med det svenske firma Renewcell udviklet et udsnit af styles, som er designet med en ny bæredygtig fiber – nemlig circulose®. Circulose® er en banebrydende innovativ fiber, som er skabt af genanvendte tekstiler fra produktionsaffald og gammelt tøj.

OBJECT deltog også på dette års CIFF (Cluster’s Circular Fashion Days) i København på udstillingen Circular Fashion Days, hvor de var et af udvalgte brands, der præsenterede førende lanceringer inden for 'circular design'.

Den fine kjole i print er lavet i 100 procent økologisk bomuld.

© OBJECT