12 uundværlige accessories

Fra ballerina-skoen til den bredskyggede hat. Se, hvilke accessories du skal forny din garderobe med dette forår

Sko fra Jimmy Choo til ca. 4.100 kr. hos Jimmychoo.com. © Scanpix og Jimmychoo.com
1 / 12

Sko fra Jimmy Choo til ca. 4.100 kr. hos Jimmychoo.com.

Stiletsandaler: Céline laver dem, Gucci (billedet til venstre) laver dem, Lanvin laver dem, og du skal have dem på til den næste fest. Sommerens mest sexede sandaler er tårnhøje og har en tynd stilethæl.

Clutch fra Yves Saint Laurent til ca. 3.695 kr. hos Mytheresa.com. © Mytheresa.com
2 / 12

Clutch fra Yves Saint Laurent til ca. 3.695 kr. hos Mytheresa.com.

Kuverttaske: Kuverttasken har fået et comeback dette forår efter blandt andre Stella MccCartney og Céline viste dem frem på catwalken. Vælg den som cool clutch eller med en skulderrem, så den nemmere kan bruges i hverdagen.

Halskæde fra Reiss til ca. 510 kr. hos Reissonline.com. © Reissonline.com
3 / 12

Halskæde fra Reiss til ca. 510 kr. hos Reissonline.com.

Minimalistiske smykker: Opsigtsvækkende statement-smykker holder stadig, men vil du være først med det seneste, skal du smykke dig med en minimalistisk halskæde eller armbånd i sølv, guld eller bronze.

Bælter fra Topshop til ca. 135 kr. pr. stk. hos http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2248083&langId=-1&sort_field=Rel... © Topshop.com
4 / 12

Bælter fra Topshop til ca. 135 kr. pr. stk. hos http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2248083&langId=-1&sort_field=Rel...

Smalt bælte: Stram taljen ind med et smalt bælte, eller brug det til at holde sæsonens løse bukser med masser af vidde på plads på hofterne. Gå efter klare blokfarver som rød, blå eller orange, eller vær ultra-minimalistisk med et sort, hvidt eller sølv-farvet bælte.

Sko fra Won Hundred til 1.635 kr. hos Wonhundredshop.com. © Wonhundred.com
5 / 12

Sko fra Won Hundred til 1.635 kr. hos Wonhundredshop.com.

Plateausko: Plateau-skoen er efterhånden blevet en klassiker i garderoben. Sæsonens sejeste har samme højde plateau for og bag, som det ses hos både Fendi og Chanel.

Hat fra Zara til 279 kr. hos Zara.com. © Zara.com
6 / 12

Hat fra Zara til 279 kr. hos Zara.com.

Bredskygget hat: Store hatte er et must denne sæson. Marc Jacobs understregede sin 1970'er-inspirerede kollektion med store farverige stråhatte, mens Pradas var stribede og Missonis firkantede.

Sko fra Chloé til ca. 2.200 kr. hos Net-a-porter.com. © Net-a-porter.com
7 / 12

Sko fra Chloé til ca. 2.200 kr. hos Net-a-porter.com.

Ballerina: Bliv ballerina-chik, og klæd dig i et struttende skørt, en stram top og selvfølgelig et par pudderfarvede ballerinaer. Eller skab et mere rocket look, og gå sommeren i møde med et par leopard-plettede ballerinaer på fødderne.

Solbriller fra Linda Farrow til 1.800 kr. hos Youheshe.com. © Youheshe.com
8 / 12

Solbriller fra Linda Farrow til 1.800 kr. hos Youheshe.com.

Solbriller: Sommer og sol er lig med nye solbriller. Og i år er alle farver og faconer tilladte. Hos Prada er de skulpturelle, hos Marni er de inspireret af 1950'erne og hos Dries van Noten er de retro-cool.

Taske fra Proenza Schouler til ca. 7.720 kr. hos Mytheresa.com og taske fra Zara til 899 kr. hos http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dk/en/zara-S2... © Mytheresa.com og Zara.com
9 / 12

Taske fra Proenza Schouler til ca. 7.720 kr. hos Mytheresa.com og taske fra Zara til 899 kr. hos http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dk/en/zara-S2...

Shopper: Tag en shopper i hånden, og få plads til det hele. Gå efter et klassisk udtryk og et godt materiale, der kan holde til alt det, du fylder i den.

Sandaler fra Givenchy til 3.150 kr. hos Stylepaste.com. © Stylepaste.com
10 / 12

Sandaler fra Givenchy til 3.150 kr. hos Stylepaste.com.

Flade sandaler: Du kommer ikke gennem sommeren uden et par flade sandaler. Kig efter remme, diskrete detaljer eller leopardpletter, og brug dem til alt lige fra lette sommerkjoler, chikke shorts, mini- midi- og maxiskirts.

Halskæde fra Sou Brette til ca. 1.465 kr. hos Kabiri.co.uk. © Kabiri.co.uk
11 / 12

Halskæde fra Sou Brette til ca. 1.465 kr. hos Kabiri.co.uk.

Skulpturel halskæde: Væk opsigt med en skulpturel halskæde. Lad dig inspirere af Proenza Schouler, og brug halskæden til et ladylike look, eller sæt den til en enkel T-shirt og et par højtaljede bukser - med eller uden vidde.

Taske fra Chloé til ca. 4.435 kr. hos  ... © Luisaviaroma.com
12 / 12

Taske fra Chloé til ca. 4.435 kr. hos ...

Minitaske: Den er lille, den er fiks, og den er helt perfekt at have med til fest. Vælg den med en skulderlang eller helt kort rem, og fyld kun det allermest nødvendige i den.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev