Ilirida_slip_dress
© @iliridakrasniqi

Klar på 5 minutter: Her er 16 fine og feminine slip dresses

Den lille slip dress er ultra feminin og lige til at hoppe i. Tag den på udover en t-shirt med et par sneakers for et afslappet hverdagslook, udover din bikini til en dag på stranden eller hop i den med opsat hår og et par høje hæle til forårets fester.

Den romantiske æstetik fra de tidlige 90'ere er en tidsløs klassiker, der kan hjælpe med at opnå et enkelt og elegant look på kun fem minutter. Denne kjole er glamourøs alene, så den er et oplagt valg til en aften i byen med et par hæle og dine yndlingssmykker.

Hvis du foretrækker et look med lidt mere kant, passer denne kjole smukt sammen med et par høje støvler eller sneakers. Smid en læderjakke eller blazer over og du vil få et stilfuldt og cool udtryk. I koldere vejr kan du tage en sweater udover kjolen, og så ligner det pludselig, at du har en nederdel på – ingen har nogensinde klaget over at have to outfits i ét. Med andre ord: en simpel slip dress kan styles præcis som du vil, den kan bæres hele året rundt, og den går aldrig af mode.

Vi har fundet 16 skønne og meget forskellige slip dresses, og vi tør næsten godt sige med sikkerhed, at du kan finde en, der falder i lige netop din smag. Shop i galleriet herunder og find din slip dress til foråret og sommeren.