13 skønne favoritter til efteråret

Efteråret er den perfekte anledning til en opdatering af garderoben, om det er en lækker strik eller en cool bomberjakke

Bløde striktrøjer, varme frakker og cool bomberjakker er ikke til at komme udenom her til efteråret. Om du er til street-cool looks eller klassiske items, så er der noget at komme efter hos Vila, hvis nyeste items emmer af stilfuldt efterår.

Ud fra tre forskellige look, har vi udvalgt 10 favoritter, som hellere end gerne måtte havne i vores garderobe. Hvis du vil se mere, kan du se hele kollektionen og den fine lookbook her.

1. Classic cool

Items som jeans, bomberjakken og frakken er tidsløse klassikere, der virker til det meste. Vælg afdæmpede farver og bløde materialer, og brug en bomber for en tilbagelænet stemning eller en lang frakke for et skarpt look.

2. Easy glam

Et par høje hæle og lidt glimmer kan nemt løfte et look fra dag til aften. Igen er bomberjakken på spil, men som statement-piece. Gå med materialer som velour eller silke, og top looket af med en bomberjakke med et opsigtsvækkende mønster eller i en smuk farve.

Bomberjakke, Vila 450 kr. Find den hos din nærmeste VILA forhandler

Bomberjakke, Vila 500 kr. Find den hos din nærmeste VILA forhandler

3. Simple chik

Et sæt er nærmest blevet et musthave i de flestes garderobe, lige meget om det er ensfarvet eller i et flot print. Brug sættet alene for et simpelt look eller brug det alsidigt, og miks delene på kryds og tværs.

Sweat top, Vila 280 kr. Find den hos din nærmeste VILA forhandler

Sweat nederdel, Vila 200 kr. Find den hos din nærmeste VILA forhandler