© Vila

14 feminine musthaves til foråret

Nu kan du endelig shoppe nye forårsstyles - endda til under 500 kroner

Foråret er endelig kommet, og det er kun et spørgsmål om tid, før solrigt vejr og høje temperaturer for alvor slår igennem. Det er selvfølgelig en perfekt anledning til at tilføje et par nye styles til garderoben.

Den nye kollektion fra Vila giver i den grad fine forårsfornemmelser, og her finder du 14 musthaves, der alle koster under 500 kroner. Du finder de viste items på Vila.dk eller i din nærmeste Vila-butik.

Hvis du vil se flere af Vilas nye styles eller få inspiration til at sammensætte de fine forårsoutfits, kan du tage et kig i deres lookbook her.

Vila

Denne sæson må de skrappe pangfarver vige pladsen til fordel for feminine styles i rolige farvekombinationer og smukke print.

Gå efter spinkle spaghettistropper på kjoler og toppe, der taler ind i 90'er-trenden. Vær heller ikke bange for at fremhæve din talje med kjoler, der har et fint snit ved taljen eller et bælte, som giver en lækker retro-følelse.

Et gennemgående tema lige nu er desuden naturfarver som olivengrøn og sandfarvet, som giver en cool og moderne safarivibe.

Tip: Du kan nemt løfte safarilooket ved at mikse de rolige naturfarver med iøjenfaldende accessories som for eksempel en taske i slangeskind eller store guldsmykker for at give outfittet kant.

Vikaili strap top + skirt, Vila