14 seje sneakers

På Costume.dk elsker vi sneakers og har samlet nogle af de fineste netop nu - heriblandt nye releases og limited editions

© costume.dk
1 / 15
Nike Air Huarache Woven
2 / 15

Nike Air Huarache Woven

Huarache-modellen er virkelig blevet populær på de danske fashionistafødder, og denne woven-model med flet på topstykket gør det let at forstå hvorfor.

Nike hos Nakedcph.com 1.000 kr.

Adidas Originals by Bedwin Stan Smith
3 / 15

Adidas Originals by Bedwin Stan Smith

Adidas Originals laver et hav af seje samarbejder og har endnu engang slået sig sammen med Bedwin & The Heartbreakers fra Tokyo. Denne gang med en kunstnerisk udgave af den nok så populære Stan Smith sneaker.

Adidas Originals hos Stormfashion.dk 999 kr.

Adidas Equipment Racing
4 / 15

Adidas Equipment Racing

Den perfekte sommersneaker har masser af lufthuller, der lader din fod ånde - netop som denne Equipment sneaker fra Adidas. Modellen stammer tilbage fra 1991 og er ikke kun designet til sommerfødder - men også for at opnå en bedre ydeevne og større stabilitet.

Adidas hos Rezetstore.dk 799 kr. (forudbestlling)

Obs! Ikke tilbage i alle størrelser.

Acne Adriana Stripe
5 / 15

Acne Adriana Stripe

Acne er da også kommet med på sneakerbølgen, og denne stribede sag får lige lidt coolness med samme smileyface, som vi også så på deres clutches sidste sæson.

Acne 2.195 kr.

Acne hos Mytheresa ca. 2.240 kr.

Obs! Ikke tilbage i alle størrelser begge steder.

Pigalle x Nike Air Force 1
6 / 15

Pigalle x Nike Air Force 1

Denne fine air force model er et samarbejde med det parisiske modekollektiv Pigalle, og har det perfekte trashy look. Den kan købes fra 26. april på Dover Street Market eller hos Sneakersnstuff.com. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Puma Blaze of Glory
7 / 15

Puma Blaze of Glory

Pumas Blaze of Glory-model fik for alvor et comeback, da der sidste år kom en part 2 release af samarbejdet fra 2007 med Sneaker Freaker. Denne specielkollektion fik tilnavnet "Shark Attack", men minder på mange måder om den originale Blaze of Glory-model, som du ser her.

Puma hos Nakedcph.com 900 kr.

Puma hos Stormfashion.dk 899 kr.

Obs! Ikke tilbage i alle størrelser begge steder.

Adidas Consortium Campus 80's Primeknit
8 / 15

Adidas Consortium Campus 80's Primeknit

Vi ser flere og flere klassiske retromodeller vinde frem, og denne er ingen undtagelse. Vi er vilde med knit-opdateringen, hvor det eneste læder er de tre Adidas-striber. Vi har endnu ikke kunne læse os frem til, om den kommer i damestørrelser, men bruger du en 38,5 eller derover, burde du være home safe.

Den kan købes hos bl.a. Sneakersnstuff.com fra lørdag 26. april. Pris endnu ikke offentliggjort.

New Balance 574 Blue Suede
9 / 15

New Balance 574 Blue Suede

Den ikoniske 574-model fra New Balance blev oprindeligt designet som en løbesko, men er nu overgået til street verdenen. Den har et cool retro look og den lyseblå farve er perfekt til forårets cropped jeans.

New Balance hos Asos.com 685 kr.

Nike Free OG 5.0 Breeze
10 / 15

Nike Free OG 5.0 Breeze

Nike Free var den første sneaker, der blev lanceret med Nikes Free-teknologi, der giver en barfodet følelse, når du går i din sneaker - blandt andet gennem den meget bøjelige sål. Nike 5.0 rykker en smule væk fra følelsen af bare tæer (jo lavere et tal - jo mere barfodet føles det).

Nike hos Rezetstore.dk 999 kr.

Marc by Marc Jacobs
11 / 15

Marc by Marc Jacobs

Denne Marc by Marc Jacobs er lavet uden snørrebånd, hvilket giver den et fint og simpelt look - og så er der skruet op for farverne til foråret.

Marc by Marc Jacobs hos Notabene.dk 1.600 kr.

Céline
12 / 15

Céline

Céline fortsætter også deres populære slip-on vej med denne fine version. Bag på står der henholdsvis love og life på venstre og højre hæl. Fin detalje.

Céline, 4.600 kr.

Céline forhandles hos Storm og Kassandra i Grønnegade. Obs! Kun få størrelser tilbage.

Dkny Active Marie Scuba
13 / 15

Dkny Active Marie Scuba

Dkny er som brand for alvor tilbage som en streetstyle darling - og gerne med logoerne fremme. Denne strømlinede sko er klassisk og feminin på samme tid.

Dkny hos Asos.com 873 kr.

Puma Suede Classic Trainers
14 / 15

Puma Suede Classic Trainers

En af Pumas mest populære sneakers er deres Suede, der nu kommer i en ny version, hvor sålen har fået samme farve som ruskindet. De fås både i blå, gul og rosa.

Puma ca. 525 kr.

Vans Classic Slip-on
15 / 15

Vans Classic Slip-on

Helt hvide sneakers er et hit i øjeblikket - og gerne i de helt old school modeller. Det gør denne sko til et godt køb.

Vans hos Stories.com 550 kr.