© Zara

16 kasketter, der giver dit look en cool opgradering

Med sine referencer til streetwear, kan hatten tilføre dit outfit et afslappet udtryk. Og faktisk kan du style den til både silkekjoler og jeans.

Takket været samtlige SS20-catwalks er hatte en af sommerens vigtigste accessories. Flere modehuse har særligt kaster deres kærlighed over et par gamle kendinge som bøllehatten, som du garanteret kender fra din barndom, og ikke mindst kasketten, som du uden tvivl også er stødt på i din fars ferieoutfit.

Kasketter – eller caps – står i de flestes erindring som det praktiske item, der redder din hovedbund for en solskoldning på ferien eller som noget, der forbindes med skatere og streetwear.

Selvom det måske umiddelbart ikke lyder som noget, du vil implementere i din stil, skal du måske alligevel overveje hatten. Den kan nemlig tilføre dit outfit et cool og afslappet udtryk.

Kasketten er langt fra den eneste trend denne sommer, som leder tankerne hen på din fars feriegarderobe. Også den kortærmede skjorte – særligt i et farverigt print – har fundet vej til gadebilledet, så måske din fars feriestil slet ikke er så utjekket, som du lige går og tror?

Nedenfor har vi udvalgt en række kasketter i forskellige prisklasser.