© @ceciliemoosgaard

16 rummelige weekendtasker til din næste rejse

Mangler du tasken til din næste weekendtur? Vi guider dig til de bedste på forskellige budgetter.

Om der står spa-ophold eller venindeferie i kalenderen, er en weekendtaske både praktisk og stilet at pakke i. Der er mange smukke rejsedestinationer i september, og hvis du er en af de heldige, der skal afsted på forlænget weekend, er der mange fordele ved at pakke let i en weekendtaske. Men hvilken weekendtaske skal du vælge?

Mulighederne er mange, men fortvivl ej. Herunder giver vi dig overblikker over, hvilke weekendtasker, der er værd at investere i.

I artiklen finder du blandt andet:

Håndholdte rejsetasker: To-go weekendtasken

Den klassiske weekendtaske er både stilfuld, elegant og rummelig – og perfekt til de kortere rejser som eksempelvis en weekend-getaway til vestkysten, eller en spaferie, hvor du ikke har brug for at medbringe meget.

Kufferter: Den nemme weekendtaske

Hvis du ikke orker at slæbe en rejsetaske over skulderen, er cabin-kufferten for dig. Den lille rejsekuffert er både praktisk og nem at rejse med, samtidig med, at den kan fås i uendeligt mange smarte versioner. Du slipper derudover også for at slæbe på alle dine ekstra kilo, og den rummelige kuffert kan – medmindre du skal på en længere flyvetur – sagtens fyldes op med både sko, cremer og bunkevis af tøj, uden at du skal gå på kompromis med vægten.

Sportstaske: Den sporty weekendtaske

Den sporty weekendtaske er ikke kun til dig, der nyder en lang vandretur i de norske fjelde. Den praktiske taske giver både et råt og sporty look, samtidig med, at tasken ofte både kan bruge som håndholdt rejsetaske og rygsæk, hvor skuldrene af og til kan blive aflastet.

Lædertasker: Den luksuriøse weekendtaske

Lædertasken er til dig, der ønsker god kvalitet med lang holdbarhed. Den tidløse weekendtaske giver et eksklusivt udtryk, og det robuste materiale gør, at lædertasken kan holde til lidt af hvert. Tasken er ideel til både en romantisk staycation og en kort weekend-getaway til en af Europas mange fascinerende storbyer.