20 lækre musthaves til efteråret

Med efterårets ankomst kan vi endelig hoppe i bløde trøjer og lækre frakker. Vi har samlet 20 bud på, hvilke musthaves, der fører dig stilsikkert ind i den kolde tid

De kølige briser er i luften, og den hyggelige efterårsstemning er landet. Det giver anledning til en opdatering af garderoben, så du bliver helt klar til køligere tider med efterårets lækreste items.

Hos FRB.C Shopping kan du gå på opdagelse blandt 90 butikker og samtidig holde varmen indendørs i centret, der er kåret som Danmarks, Nordens og Europas bedste shoppingcenter.

Hent også det gratis magasin hos FRB.C Shopping eller online her.

Vi guider til 20 musthaves, som vi gerne vil have fingrene i. Se med og blive inspireret til din næste shoppingtur.

Læs også: Vind gavekort på 3.000 kroner, og shop efterårets musthaves

Styling-tip

Vælg en kjole i strik i en smuk farve som rød og kombiner den med en klassisk jakke i et flot mønster for et cool og ladylike look.

Frakke, Tiger of Sweden 4.500 kr. // Kjole, Baum und Pferdgarten hos Bahne 2.191 kr. // Skjorte, Second Female hos Mette Freyberg 899 kr. // Taske, By Malene Birger hos Mette Freyberg 3.799 kr.

Styling-tip

En klassisk uldfrakke i et cool print er en god investering. Kombiner den med en strik med ekstra lange ærmer – det giver et cool udtryk og varmer dejligt.

Frakke, Designers Remix hos Bahne 3.600 kr. // Strik, Envii 500 kr. // Skjorte, & Other Stories 1.099 kr. // Bukser, Other Stories 450 kr. // Støvler, BilliBi 1.099 kr. // Ringe, H&M 179 kr. // Ring, Glitter 60 kr.